Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogyan viselkedjek...

Mit tegyek, hogyan viselkedjek, hogy tudomásul vegyék, felnőttem!?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. A szüleim, testvérem sőt még a nagyszüleim sem tudják kimondani, elviselni, h felnőttem. Rettenetesen zavar, hogy kis gyereknek hisznek és azt mondják dedós - gyerekes vagyok. Pedig én csak hülyéskedni szoktam, viccelődni.. egyáltalán nem érzem magam dedósnak, attól h nem járok bulizni.. és még nem volt pasim miért lennék gyerekeS??? olyan tanácsokat létszi ne adjatok, h üljek le és beszélgessek velük, mert nem szeretnék:S
2009. nov. 2. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem 15 évesen te nem vagy felnött! Sőt szinte még csak nem rég végeztél az áltival.És nagyon jól teszed, hogy nem csavarogsz és hülyéskedsz, viccelődsz. Miért akarsz a felnöttek közé tartozni ennyi idősen? Pár év múlva rá érsz felnöttnek lenni!!! Menj el sportólni minden nap, na az felnötté tesz!
2009. nov. 2. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, dehogyis nőttél még fel, és ennek inkább örülj :)
2009. nov. 2. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

ismerős a helyzet,pár éve én is hasonló helyzetbe voltam:),De bemutattam nekik a barátaimat akik már komolyabbak és felnőtebb kinézetük volt,és miután elmentek kicsit beszélgettem velük ..szépen,nyugodtan és ez 2,5 óráig tartott:S elég unalmas volt de megérte:D

Most 18/L vagyok,de 15 éves korom óta..kezelnek ilyen idősnek:)

2009. nov. 2. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
15 évesen felnőtt??? talán kicsit másabb, komolyabb mint a korosztályod. ne nevettess... amúgy meg nálam 18 évesen nem fogadják el hogy hivatalosan is felnőtt vagyok. komoly kapcsolatom van, egyetemre járok, tanulok, most tervezem h dolgozni is fogok. mégis szerintük még gyerekes vagyok, pedig 15 évesen kaptam a fejemhez anyumtól, hogy sokkal komolyabb vagyok mint az akkor 18 éves nővérem.... és azóta még komolyabb vagyok, úgy tűnik ha valaki jól érzi magát, és viccelődik, szereti az életet, az gyerekes... hát nemtudom... engem csak az idegesít a legjobban, hogy engedélyt kell kérnem, vagy meg kell mondanom hogy hova megyek. de ebben is már kicsit enyhültek. én csak arra kérlek, hogy ne érezd magad felnőttnek, majd ha bedobnak a mélyvízbe, és csak kapálózol, akkor rájössz, hogy rosszul hitted.
2009. nov. 6. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Elmondom neked, hogy nem vagy felnőtt! Te esetleg egy 15 éves érett gondolkodású lány vagy, de még ezt is kétlem, mert akkor nem foglalkoztatna, hogy annak tartanak, ami vagy, gyereknek.

Amíg el nem fogadod, hogy még vagy 3-4 évig gyerek vagy, addig folytonosan haragban leszel a szüleiddel, az pedig nem jó dolog úgy hogy viselkedj úgy, mint egy értelmes 15 éves és fogd fel, hogy gyerek vagy még!

Én 19 éves nagy gyerek vagyok, aki most kezd el felnőni. És akár hogy is akarod az idő nem fog gyorsabban peregni a két szép szemecskédért, de hidd el később majd azért fogsz imádkozni, hogy bárcsak még egy kicsit gyerek maradhatnál.

Gondolkozz el ezen egy kicsit és örülj hogy még nincs semmi más dolgod, csak tanulni és élvezni a szabadidőd.

2009. nov. 17. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2010. ápr. 4. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!