Mit tegyek, hogyan viselkedjek, hogy tudomásul vegyék, felnőttem!?
ismerős a helyzet,pár éve én is hasonló helyzetbe voltam:),De bemutattam nekik a barátaimat akik már komolyabbak és felnőtebb kinézetük volt,és miután elmentek kicsit beszélgettem velük ..szépen,nyugodtan és ez 2,5 óráig tartott:S elég unalmas volt de megérte:D
Most 18/L vagyok,de 15 éves korom óta..kezelnek ilyen idősnek:)
Elmondom neked, hogy nem vagy felnőtt! Te esetleg egy 15 éves érett gondolkodású lány vagy, de még ezt is kétlem, mert akkor nem foglalkoztatna, hogy annak tartanak, ami vagy, gyereknek.
Amíg el nem fogadod, hogy még vagy 3-4 évig gyerek vagy, addig folytonosan haragban leszel a szüleiddel, az pedig nem jó dolog úgy hogy viselkedj úgy, mint egy értelmes 15 éves és fogd fel, hogy gyerek vagy még!
Én 19 éves nagy gyerek vagyok, aki most kezd el felnőni. És akár hogy is akarod az idő nem fog gyorsabban peregni a két szép szemecskédért, de hidd el később majd azért fogsz imádkozni, hogy bárcsak még egy kicsit gyerek maradhatnál.
Gondolkozz el ezen egy kicsit és örülj hogy még nincs semmi más dolgod, csak tanulni és élvezni a szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!