Szülők, melyik verziónak örülnétek és miért?
A csinos, koraérett, kamasz lányod távolsági busszal menne haza. A busz lerobban 2 település között. Mobilja lemerül. Taxira amúgy sincs pénze. Fejből nem tud számot, így nem tud téged hívni.
A.: Várjon a pótlóbuszra, akár órákig a hideg buszon.
B.: Fogadja el az ajánlatot, hogy egy arra járó, látásból és hírből ismerős férfi hazahozza kocsival. A pasit ismeritek, rendes pasi, de nagy kan.
Egyértelmű, hogy A. Remélem, hogy a lányomnak is lesz ennyi esze.
Egyébként ha ismerjük a pasit, nem tudja véletlenül a telefonszámunkat vagy wifin kideríteni nem nagy cucc. Az lenne a segítség. Vagy az, ha az autóstöltőt kölcsönadná.
Mindenképpen a tömeggel maradjon.
C) buszvezetőt kérje meg, hogy hívjon taxit és oda vitesse magát, ahol én vagy az Apja van és mi kifizetjük a taxit.
Várjon pótlóbuszra vagy jelezze valahogy otthon, hogy gond van; ma már minden második embernek van mobilnete.
Pár hónapja egy 10 év körüli gyerek aludt el a távolságin mögöttem és későn ébredt meg. Saját telefonja nem volt, de pár perc alatt sikerült elérni egy rokonát facebookon és megoldódott a hazakerülése. Ha egy ijedt kisfiúnak van minimális lélekjelenléte és segítséget mer kérni, egy kamasztól is ez lenne a minimum.
Nem vagyok szülő, de jézus, egyértelmű, hogy az A.
Először is, hideg ellen tud védekezni. Pl. be megy egy boltba. Másodszor meg ja, minden második embernek van manapság mobil nete.
F
ha az eszére hallgat, akkor megvárja a buszt. ha meg olyan típus, akkor elmegy a férfival.
de ehhez miért kell lemerült telefonnak lenni és kevés pénznek taxira???
A. Csakis az A.
Ismertitek a pasit, tudjátok, hogy nagy kan, de mégis felmerül melyik verzió lenne a jobb? A pasi egyértelmű azért venné fel, hogy megdugja, ha már alapból úgy ismeritek nagy kan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!