17-19 év körüli fiúk, ti minek örülnétek karácsonyra? Mit szeretnétek?
Már bocs, de a kérdésednek sincs sok értelme. Egy 17 meg egy 19 éves fiú között is nagy a különbség. De ha csak a 19 éveseket néznénk akkor is óriási a szórás. Nem tudunk semmit a pasiról, honnan a fenéből tudnánk minek örülne. Ezt neked kéne tudni, elméletileg te állsz közel hozzá.
Ha meg te se tudsz róla sokat akkor írd be a googlebe, hogy "sablonos, béna ajándék".
Hát mindenképpen valami hozzád kapcsolódó dologra gondoltam:)
Mondjuk adhatsz neki egy fényképet:D
Vagy csinálsz neki valamit:)
Szia!
Szerintem ez nem általánosságba kell kérdezni, szerintem személy függő. Ha régóta vagy együtt vele vagy valami, csak kitapasztaltad mi kellene neki nem? :)
Az én barátnőmtől Leauge of Legends-es egérpadot kaptam (mivel lolozunk mind ketten) ; Zsákolókirály Darius skint hozzá ; meg fehérjét (mivel edzek) ; és egy Buddhás könyvet ^^.
Nem kértem tőle, ezt ő tudta hogy minek örülnék. Te is derítsd ki ha máshogy nem menne. De karácsonykor minden ajándék ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!