Kb. fél éves babák szülei, ti minek örülnétek nagyon karácsonyra?
Akár közösen nektek szülőknek, akár a babának. Mi az, ami ilyenkor nagyon jól jönne akár a mindennapi élethez, akár egyébként?
Ilyen korú babás ismerősöknek keresek ajándékot, és mindenképp meglepetést szeretnék, nem akarok rákérdezni, mi lenne jó. Légyszi ne rakassátok át az ünnepek kategóriába, mert ide szinte kizárólag csak szülők járnak, így itt kaphatom a leghasznosabb válaszokat.
Előre is köszönöm!!
összeg jo lett van
de tenyleg,etetöszek-10ezer felett,botmixer 6 felett,csatos hordozo 20ezer körül,olyan felfüggeszthetö hinta 7-8 ezertöl,kisruhak,vagy szanko.
de ha tenyleg csaladi ajandekot akarsz 15ert pl diavetito,az kozos program lehet
ha meg ennel dragabbat akarsz,akkor vmi kis 7vegi kiruccanas,vagy egy bebiszitter kupon,h kipihenjek magukat,az lehet ingyen van,de annak biztos nagyon fognak örülni
1. leírnád milyen az a ringatós könyv?? a google csak forgalmazást dob ki, magyarázatot nem!!
kérdező.
én speciel az etetőszéket szeretném én magam választani(kitételeim vannak, ne legyen fa, legyen tálcája, később kis asztalá+ székké alakítható, stb)
inkább örülnék:
kiságyba felakasztható lábzongora (8000 .-)
hatalmas labda és fújó hozzá (egyensúlyérzék fejlesztéshez)
szobahinta, vagy az "ugrálós" féle (nem tudom a nevét)
későbbre ugráló csacsi, kismotor, tricikli
üveges bébiételek
gyümölcscentrifuga (ez kellene sok-sok éven át, szóval valami spéci)
nagy tipegők, nagy overál, kiscipő, szandál, dorkó
Köszi egyébként nagoyn jókat írtatok!! Etetőszék tudom hogy van, az apuka maga ácsnak tanult, ő készítetette :)
De a botmixer, csümölcsmixer nagyon tuti, meg sem fordult a fejemben, hogy talán nincs. Egyelőre anyatejet kap csak a baba, így lehet, hogy erre tényleg szükség lenne.
A hinta és a többi játékok is nagyon tetszenek, lehet, hogy majd ezek közül válogatok tényleg :)
Még nyugodtan írhattok, ha valami eszetekbe jut!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!