Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13-14 éves lányok, ti milyen...

13-14 éves lányok, ti milyen ajándéknak örülnétek Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi. Olyan tanácstalan vagyok.

Nem tudom mit vegyek a lányomnak. :-/ Ő sem tudja..

(okostelefonja van, ezen kívül bármi ötletet szívesen fogadok.)

2014. dec. 11. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

14 éves keresztlányom van.Az ő listáján ezek szerepelnek:

-parfüm

-ruha,cipő,táska,

-tablet,laptop

-sapka,sál,kesztyű

-smink és kozmetikai termékek

-karóra

Bár ők elég szegények,bármit is kap,tényleg nagyon örül neki.Mi tehetősebbek vagyunk,azért kértem a listát,hogy esetleg több dolgot is megkap majd róla. :)

2014. dec. 11. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit az első írt aztok mind jók. Esetleg még valami könyv ha szeret olvasni, vagy e-book olvasó.
2014. dec. 11. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Irok par dolgot,ami hirtelen eszembe jut,ha kicsit osszevissza,ne haragudj

-konyv,amennyiben szeret olvasni

-magazinelofizetes

-kozmetikumok

-ruha,taska,cipo,attol fuggoen,mire van szuksege

-valami szep ekszer(de ezt mindenkeppen beszeld meg vele,mert sajat peldambol kiindulva,en peldaul jobban szeretem a fonott,vagy borkarkotoket,mint az ezust lancokat)

-olyan temaval kapcsolatos dolog,amiert rajong(gondolok itt zenekaros polora,az adott temat boncolgato konyvre,stb)

-ha szereti az ilyesmit,esetleg megbeszelheted vele,hogy elmentek egyutt egy kormoshoz,es csinaltattok neki valami visszafogottabb gellakkos manikurt(pl.francia),de csak ha az iskolaban toleraljak,nalunk speciel az ilyenekert beiras jar

-ha van valamilyen hobbija,ehhez kapcsolodo eszkozok

Remelem tudtam valamennyit segiteni,de szerintem ha valami otleted is tamad,beszeld meg a lanyoddal! Amit leirtam,azok kozul peldaul nekem nagyon keves ajandekotlet passzol(bar teny,hogy en eleg "furcsa" vagyok:D)

14/L

2014. dec. 11. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg vehetnél neki egy telefontokot, fej/fülhallgatót, ékszert, sálat, könyvet, hógömböt, parfümöt, táskát stb :)

13/L

2014. dec. 11. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Körömlakk ^^
2014. dec. 11. 17:07
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Azert nehezen tudom megerteni, hogy egy ekkora gyereknek minek laptop??

pont eleg par aprosag. Pl parfum, ruha..

2014. dec. 11. 18:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Igazából műszaki kütyüt nem szeretnék neki venni, így is több időt tölt a telefonja nyomkodásával mint velünk.

Könyvet nagyszülőknél kap.

Parfüm az jó ötlet és a táskavagy cipő is.

Vettem már neki a Dm-ben olyan kis csomagot amiben van egy szempillaspirál meg körömlakk, és egy szép csillogó karkötőt.

Csak ezek mellé még szeretnék valamit, hogy azért ne legyen semmiféle értékbeli különbség pl. az ő és az öccse ajándéka közt. Az öccséé egyébként már megvan.

2014. dec. 11. 21:18
 8/11 A kérdező kommentje:

3-as!

Jó amiket írsz, csak én pl. olyan vagyok hogy imádok meglepetést szerezni. Ezért nem beszélem meg vele hogy mit kap. Csak nyitott szemmel és füllel járok ;-)

Ha sétálunk és egy kirakatnál nagyon leragad akkor figyelem hogy mi érdekli,közben ártatlan keresztkérdéseket teszek fel. Aztán ha látom hogy nagyon szeretné akkor másnap első dolgom hogy visszamegyek és megveszem titokban.

Tavaly pl. kicsit "megszivattam" :-D

Nagyon vágyott már egy telefonra de mindig leállítottam hogy fejezze is be mert nincs rá pénz nem engedhetjük meg. Olyan hitelesen adtam elő hogy elhitte.

Aztán a fa alatt odaadtam neki az 1. ajándékát: egy pizsamát. Örült neki. Aztán a 3.-at: kesztyűt. Azt hitte ennyivolt. De imádom mert ennek is örült. Végül előhalásztam mélyen a fa alól egy kis becsomagolt dobozt. Azt hitte tusfürdő vagy parfüm.

Aaaaazt a sikítozást amikor meglátta, fel is döntött úgy a nyakamba ugrott.Sosem felejtem elmilyen boldog volt.

Én ezt imádom, amikor őszintén örül és meglepődik mindenki.

2014. dec. 11. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én bármilyen apróságnak, hülyeségnek nagyon tudok örülni :').
2014. dec. 11. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja amúgy 13/l (utcsó válasz)
2014. dec. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!