3 éves kisfiu anyukaja milyen ajandéknak örülne
Karacsonyra? Aprosagra gondolok, nem nagy érteku ajandekra.
Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 00:18
1/6 anonim válasza:
semmi köze, hogy van gyereke és az 3 éves
tehát mégegyszer
kinek kell bővebben leírva ajándék? kor, szakma, hobbi stb.
2014. dec. 8. 00:27
2/6 anonim válasza:
Miköze ahoz, hogy minke örülne, annak, hogy van egy 3 éves fia? Nekem is van egy 3 éves fiam én egy kondigépnek és egy hosszabb külföldi utazásnak örülnék (remélem meg is kapom), de nem hinném, hogy is pont enne örülne.
2014. dec. 8. 01:07
3/6 anonim válasza:
Tavaly volt három éves a lányom.
A legnagyobb ajándék az lett volna, ha valaki fogja, és pár napig nyaraltatja, míg én kipihenem az ünnepi készülődést.
Imádom a csajszit, de egy karácsony+oviszünet több mint durva vele.
2014. dec. 8. 08:05
4/6 anonim válasza:
Ezek szerint közel áll hozzátok a 3 éves kisfiú, ha meg szeretnéd ajándékozni az anyukáját. Szerintem pihenésre van szüksége az anyukának. Ha teheted egy délután-éjjel-délelőttre vidd el a kisfiút magadhoz. Csinálj egy meghívót a kisfiú részére, add oda az anyukának ezt akár lehet kézműveskedni is és nem kerül sokba (a kisfiúnak a fél napos ellátása sem, csak "időben" segítesz az anyukának ami szerintem sokkal többet jelent)
2014. dec. 8. 08:15
5/6 anonim válasza:
Aminek biztos örülne, ha adnál neki néhany kupont, amit nálad beválthat pár óra/egy délután gyerekörzésre, amikor szabadideje lenne.
2014. dec. 8. 08:47
6/6 anonim válasza:
Személyiségfüggő a dolog, nem az határozza meg hogy van-e gyereke vagy sem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.