Kedves szülők, mi lenne a reakciótok, ha ezen "kapnátok" gyereketeket?
Figyelt kérdés
Amikor fürdik, akár véletlenül beléptek a fürdőszobába, ő pedig éppen fejenállásban van a vízzel tele kádban, a levegőt visszatartva. Meglepődnétek? Vagy mit reagálnátok?
Azért kérdezem, mert kamasz koromban meg még később is néha csináltam ilyeneket szórakozásból és elgondolkoztam, mi van, ha véletlenül pont akkor lép be valaki. :D
2019. jan. 15. 14:26
11/18 anonim válasza:
hogy tudsz fejen állni a kádban?
12/18 anonim válasza:
Kamatoztatnám az akrobatikus képességeit. Tuti rábeszélném, járjon valami úszás vagy torna jellegű dologra.
13/18 A kérdező kommentje:
11. Guggolásból kezeimet magam elé teszem a kád aljára, majd nagy levegő, belenyomom a fejem a vízbe és hajrá :)
Köszönöm az eddigi válaszokat. Meglep, mennyire veszélyesnek gondolják ezt sokan, elsőre talán tényleg annak tűnhet.
2019. jan. 15. 21:31
14/18 anonim válasza:
Adnák neki egy nagy büdös pofont.
15/18 anonim válasza:
ha fiú, akkor elnézném kamaszkori baromkodásnak, ha lány, akkor meglepődnék, hogy a lányok is tudnak ilyen barmok lenni xdxdxd
16/18 anonim válasza:
Először megijednék.
Aztán felröhögnék, hogy nem vagy normális.
Aztán megnyugodnék, hogy attól, hogy óriási lakli méretűre nőttél, még gyerek vagy :)
17/18 anonim válasza:
Én felnőtttként is szoktam néha. Kamasz koromban gyakoribb volt. Nem kaptak rajta sose. L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!