Miben volt más felnőni a 90-es években,2000-es évek elején? 17/f
Bátyám mondja midig, hogy sokkal jobb volt az akkori gyerekkor. Ő 2000-ben volt 17 éves, azt mondja akkor minden jobb volt, szabadabbak voltak mint mi.
Anyu is mondta párszor, hogy akkoriban nem igen volt pénzünk, mégis a bátyám igen jól elvolt, nem követelőzött semmiért, mindig a haverjaival lógtak.
Azt tudom, hogy majdnem minden hétvégén koncertekre mentek, úgy lógtak be mert jegyre nem volt pénzük, de akkor is mindig bejutottak, nyáron kb sosem voltak otthon, vagy mentek a Balatonhoz, vagy akárhová, de nem itthon ültek egész szünetben...
Ki emlékszik az msn hangjára?:)
Rezgőt küldtünk a másiknak, ki tettük milyen zenét hallgatunk.
És az iwiw ? Myvip
Jó is volt :)
Én 16 voltam akkor és életem legjobb időszakát éltem. Akkor indult be a BmX ,görkori,gördeszka és egyéb más underground sportok,jártunk pályát építeni az erdőbe,skateparkokban lògtunk,vonatoztunk diákjeggyel ide-oda alig pár ezer forinttal a zsebünkben. Volt alkalom amikor a vonaton 25 en indultunk bicajozni Budapestre ,vagy a Skateparkokban mozdulni nem tudtunk annyi gördeszkás ugratott.. Imádtam a kultúrát a közösséget a sport élményét. Király volt.
Se okostelefon,se Facebook akkoriban a google video ment és kezdetlegesen a youtube.
Msn-en írtunk egymásnak és egész nap lent lògtunk gyakoroltunk az utcákon kb 300ft-al a zsebünkben. Ha elromlott a bicajunk segítettünk egymásnak,ki-ki tudott a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!