Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miben volt más felnőni a...

Miben volt más felnőni a 90-es években,2000-es évek elején? 17/f

Figyelt kérdés

Bátyám mondja midig, hogy sokkal jobb volt az akkori gyerekkor. Ő 2000-ben volt 17 éves, azt mondja akkor minden jobb volt, szabadabbak voltak mint mi.

Anyu is mondta párszor, hogy akkoriban nem igen volt pénzünk, mégis a bátyám igen jól elvolt, nem követelőzött semmiért, mindig a haverjaival lógtak.

Azt tudom, hogy majdnem minden hétvégén koncertekre mentek, úgy lógtak be mert jegyre nem volt pénzük, de akkor is mindig bejutottak, nyáron kb sosem voltak otthon, vagy mentek a Balatonhoz, vagy akárhová, de nem itthon ültek egész szünetben...

2018. dec. 27. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 90-es években volt a legjobb felnőni. A 80-as években sem lehetett rossz, de pont a 90-es évek volt az átmenet két világ között. Már viszonylag modern volt minden, és már nem volt szocializmus. És a zene, TV szempontjából is milyen jó volt akkoriban.
2018. dec. 27. 23:50
 12/16 anonim válasza:
100%
Én 2000-ben 27 éves voltam, de nem sírom azt vissza. Sem előtte a 90-es éveket, mert akkor már dolgoztam és az alacsony keresetek, meg a pénztelenség mindenre kihatott. Igaz hogy nem volt mobiltelefonunk, még vezetékes sem régóta akkortájt, kirándulni, meg nagyokat kerékpározni lehetett. És sokan idiótának néztek hogy kerékpárral megyünk a Balatonra, innen Fejér megyéből, de valami romantikája annak legalább volt.
2018. dec. 28. 12:09
 13/16 anonim válasza:
100%
Igaz 2000-ben már modemmel lehetett netezni is, és viszonylag nagy telefonszámla mellett icq-zni is, de sokan még ezektől akkor idegenkedtek és beszélni nem sok értelme volt ezekről, mert a többség nem értette.
2018. dec. 28. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki emlékszik az msn hangjára?:)

Rezgőt küldtünk a másiknak, ki tettük milyen zenét hallgatunk.

És az iwiw ? Myvip

Jó is volt :)

2018. dec. 28. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Rakás szar volt,ha nem voltál "menőcsaj-pasi",kb 20 éves korodig nem volt párkapcsolatod,most bármikor tudok randizni a net miatt :) Viszont a szórakozóhelyek ,goa-techno partyk tényleg komolyak voltak régen :) 36n
2018. dec. 28. 19:02
 16/16 Thomas Kopp válasza:

Én 16 voltam akkor és életem legjobb időszakát éltem. Akkor indult be a BmX ,görkori,gördeszka és egyéb más underground sportok,jártunk pályát építeni az erdőbe,skateparkokban lògtunk,vonatoztunk diákjeggyel ide-oda alig pár ezer forinttal a zsebünkben. Volt alkalom amikor a vonaton 25 en indultunk bicajozni Budapestre ,vagy a Skateparkokban mozdulni nem tudtunk annyi gördeszkás ugratott.. Imádtam a kultúrát a közösséget a sport élményét. Király volt.

Se okostelefon,se Facebook akkoriban a google video ment és kezdetlegesen a youtube.

Msn-en írtunk egymásnak és egész nap lent lògtunk gyakoroltunk az utcákon kb 300ft-al a zsebünkben. Ha elromlott a bicajunk segítettünk egymásnak,ki-ki tudott a másiknak.

2023. júl. 27. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!