Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez jó ötlet lenne...

Szerintetek ez jó ötlet lenne pénzkeresésre? Ha igen, mivel hirdessem magam? 15/l

Figyelt kérdés

Nyár van és hívnak a barátnőim moziba, strandra, múzeumba, teaházba, hasonlók, de nem tudok menni, mert nincs pénzünk erre rendszeresen. Szeretnék valahogy egy kis pénzt keresni, hogy a barátnőimmel el tudjak menni.

Arra gondoltam, hogy bevásárolnék idős emberek mindennap/minden másnap, és hetente kérnék 500-1000 ft-ot. És ha több ember lenne, akkor értelemszerűen több pénz, és ki tudnám fizetni a jegyeket/belépőket. Szerintetek ez jó ötlet? Hogyan hirdethetném magam? Ezen kívül van valami jó ötletetek?

Előre köszönöm: egy 15 éves lány

2010. jún. 27. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Szomszédokat kérdezd meg, amúgy jö ötlet persze, csak kérdés, hogy pl vadidegenek mennyire bíznának meg egy 15 évesben. (ne vedd magadra)
2010. jún. 27. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
megpróbálhatod, de nem biztos, hogy egy idős embernek van erre pénze sajnos. Azért meg lehet próbálni: újságban, napi lapokban, szociális otthonokban, családsegítőben hirdetheted magad. Én 15 évesen diákmunkát kerestem: igaz, eleinte kitartónak kell lenni, akár 2 hétig mindennap be kell járni az irodába, hogy kapj munkát, de ha egyszer kaptál,akkor folyamatosan hívni fognak dolgozni és lesz elég jó fizetésed.
2010. jún. 27. 20:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a szomszédaink fiatalok (20-30-asok), és ráérnek maguknak vásárolni.
2010. jún. 27. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha van lakótelep a környéken, esetleg oda is kiragaszthatsz ilyen letéphető telefonszámos papírokat.
2010. jún. 28. 00:30
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Ezt énis megpróbáltam (nemrég),de nem volt kép a pofámon elkérni tőle azt a pénzt,szívesen teszem és ígysincs pénzük az idősebbeknek (fiataloknak se) és nehogy már azért kérjek pénzt,mert bevásároltam neki,mert ha még kipucolnám az egész lakást.de az,hogy lemegyek a boltba egy cetlivel heti 1000 forintért hát nemtudom.

Én most anyukámnak a barátnőjének a folijájában dolgozom és szerintem jól keresek (5szár forintos órabér)reggel 5 vagy 6ra megyek és délben 1-2körül jövök-változó-de ez is így napi:3500FUF de van mikor több van mikor kevesebb ezt heti vagy havi átlaggal beszorozva nekem sok pénz :)

Bár másnak lehet,hogy nem.És akkor heti 4-5 alkalommal megyek.

Szerintem teis nézz körül ismerösők közt,bár ha te elfogod tudni kérni a pénzt az iősebbektől ezért a

-munkáért-akkor hajrá :):)

15L

2010. jún. 28. 01:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet,azt is lehet,hogy leviszed sétálni a kutyáját,vagy összesöpörsz,vagy hasonlók.
2010. jún. 28. 10:32
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

alkalmanként kérj 500 forintot, ne egy hétre

vagy mondjuk 10%-ot

amőgy az ötlet teljesen jó

2010. jún. 28. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Egy idős ember képes a világ legtávolabbi boltjáig elcsoszogni, mert ott 2 forinttal olcsóbb a tejföl. Nem fog 500.-ot havonta sem kiadni, sajnálom.
2010. jún. 28. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Ma 15:30 ezt jól leírtad! Vmi ilyet akartam énis megfogalmazni ... és igaz is :D:D
2010. jún. 28. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
15:53vok... ha vidéken laksz keress vmi maszekmunkát ( fóliában, címerezés, kapálás stb ) szar munka de kapsz lóvét érte
2010. jún. 28. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!