Ti hagynátok hogy ezt csinálja a gyereketek?
Nővéremnek kamasz lánya van, és ma amikor voltam náluk, láttam hogy a szobájában van egy fal ammi össze van firkálva. Ő festett, és nem is néz ki rosszul, de akkor is. Ti hagynátok hogy a gyereketek a falra rajzoljon? A lány azt mondta még az évben szeretné befejezni azt a részt, és több holmiát is láttam, amikre volt firkálva.
Ti megengednétek ezg a gyereketeknek?
"Engem mindig megvertek ha gyerekkoromban a falat firkáltam, akkor is ha csak kézzel hozzáértem."
Szerinted ez normális volt?
Először is ez nem hiszti, hanem egy jogos észrevétel, ugyanis csak az van agyonra lepontozva, aki azt merészelte írni, hogy nem engedné!
Azt ugye tudjatok egyébként,hogy a zöld-kék-piros kezecske a HASZNOSSÁGOT kifejező gomb, nem pedig arra való, hogy aki azt írja, amit én, arra zöldet nyomok, aki meg nem azt írja, az b*aszódjon meg, lepontozom. Úgyhogy erdekelne miért is kevésbé hasznos az a válasz, hogy nem engedném, hogy szétfirkálja a gyerek a falat, attól hogy persze engedném... Az a szánalmas, aki lepontozta az ellentábort, hisz pont ők azok, akik nem képesek más véleményét elfogadni, helyette lepontozzák őket! Mint az oviban kb. És nagyjából minden kérdésnél ez megy...
Ideje lenne megtanulni végre mire valók ezek a kezek, mert úgy látszik sokaknak fogalmuk sincs róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!