Ti hagynátok hogy ezt csinálja a gyereketek?
Nővéremnek kamasz lánya van, és ma amikor voltam náluk, láttam hogy a szobájában van egy fal ammi össze van firkálva. Ő festett, és nem is néz ki rosszul, de akkor is. Ti hagynátok hogy a gyereketek a falra rajzoljon? A lány azt mondta még az évben szeretné befejezni azt a részt, és több holmiát is láttam, amikre volt firkálva.
Ti megengednétek ezg a gyereketeknek?
Persze, hogy megengedném.
A sajàt szobàjàban olyan lehet a fal amilyet akar.Plàne ha még tehetséges is, szép is amit alkot, miért ne?
Azért nem mindegy, hogy csak firkál, vagy szépeket alkot. Mindkettőt hagynám. Szerintem egy kamasznak már hagyni kell, hogy úgy alakítsa a személyes terét, ahogy neki tetszik. Kisebb gyereknél is fontos, hogy beleszólhasson a szoba kialakításába, hiszen ő tölti ott a legtöbb időt. A falat bármikor át lehet festeni, ha már zavarja.
Kisgyerekeknél nálunk bevált otthon a firkafal. Ez egy kb. 1,5 méter széles fal rész, amire szabadon rajzolhattak bármit. A gyerekeket általában nagyon izgatja, hogy milyen a falra firkálni, és akkor is kipróbálják, ha tilos. Így legalább csak a kijelölt részen rajzolnak, és nem kell mindenhol festeni. Nagyon élvezték régebben. Télen egész délutánokat töltöttek a fal dekorálásával.
Engem mindig megvertek ha gyerekkoromban a falat firkáltam, akkor is ha csak kézzel hozzáértem.
Érettebb fejjel furcsa látni, hogy valahol ez a festegetés/firkálás tök természetes...
Nem! Rajzoljon és művészlelekeskedjen papíron, ne a falon, az nem arra való.
Egyébként nem értem mi a búbánatért vannak azok lepontozva, akik nem engednék?! Volt egy kérdés, MINDENKI arra válaszolt, aki azt írta nem, az is ugyanolyan hasznos, mint aki igent írt. Szánalmas emberek vannak itt, ha valakivel nem értek egyet jól lepontozom, ez aztán logika.. Lehet engem is lepontozni!👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!