Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ferfiak! Ha lesz egy gyerekete...

Ferfiak! Ha lesz egy gyereketek egyertelmu hogy senkiert sem hagynatok ott az anyjat?

Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Egyértelmű. Sajnos az nem egyértelmű, hogy anyuka is ugyanígy gondolja.
2017. júl. 17. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Számomra igen.
2017. júl. 17. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem egyertelmu

Ha engem mint FERFIT es apat ledegralal akkor nem maradnek vele

Elso korben ferfi vagyok

Majd apa

Szoval a parom maradjon no !

(mielott felre erti az anyak hada! - Ne csak egy kisegitot lasson bennem egy penzforrast, egy szolgat! Adjon magara ! Nem kotelezo kinyult ruhaban lezengeni! Minden nap furdes ! Legyen fizuraja ne pedig egy kocos lobonc! Ezek alapelvaraok reszemrol! )

Mint apa bizzon bennem h nem csak o az asz a gyereknevelesben! Merje rambizni a gyerekem! Ne hivogasson 10 percenkent a fodrasztol mert aggodik! Ne csinaljon ugy mintha gyerekanalfabeta lennek! Ne utasitgasson allandoan tudom mikor mit kell tenni! Ne okoskodjon ha kerdesem van megkerdezem!

Ne legyen martir se alszent, ha faradt szoljon ha gondja van szoljon! Nem vagyok gondolat olvaso !

2017. júl. 17. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
A válási statisztikák szerinted ezt mutatják??? Nagyon nem...vagy ja,nem hagynák el,csak mellette mindig lenne szerető is...
2017. júl. 17. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Nem. A gyerekeimet nem hagynám el senkiért, de ha a feleségemmel megromlik menthetetlenül a viszony, külön megyünk. De megcsalni SOSE fogom. Előbb lezárom.

Jelenleg 15 év van mögöttünk, 2 gyerek, a kisebb most lesz 2.

2017. júl. 17. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez most komoly? Kislány, nézzél már picit szét a világban!!!
2017. júl. 17. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
7%
Ha az anya nem ad rá okot, akkor nem. Egy válás nemcsak a férfi hibája, hiába szeretik a nők sajnáltatni magukat. A gyereket pedig vinném magammal. Nem Magyarországon élünk szerencsére, ahol az anya az Isten. Ahol a legsz@rabb, ribi anya is előbb kapja a gyereket, mint az apa. Hamár itt tartunk mi a véleményed a gyerekeit elhagyó anyákról ? Nem egyet ismerek. Valamelyik a 2 éves gyerekről mondott le egy új farokért.
2017. júl. 17. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerekkel nem lehet megfogni egy férfit. Én több nőt ismerek aki megpróbálta, mégse sikerült.

Sajnos olyat is rengeteget hallok, hogy elhagyni ugyan nem hagyja, viszont csalni azt pofátlanul megcsalja, majd a gyerekre hivatkozik, hogy miatta nem válik el. Sajnos ez elég jellemző...!

Én amondo vagyok nőként, hogy az első legfontosabb dolog amikor gyereket akarsz vállalni valakivel, hogy a férfi is akarja azt a gyereket. Ne kelljen a szájába rágni meg a fülét lerágni a gyerektémával, és ne kelljen minden héten elmondani neki hogy te gyereket akarsz. Meg kell várni azt, (és tenni is érte) hogy az a férfi tőled akarja a gyereket. Ha nála is előjön a gyerek utáni vágy, akkor kevesebb az esély rá, hogy megcsal/elválik. Legalábbis szerintem...

2017. júl. 17. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
91%

Ne röhögtess!

A gyerekem osztályában alig van olyan gyerek, akinek még együtt vannak a szülei.

A válás oka tízből hétszer, hogy apuka félrekúr.

2017. júl. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!