Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A szomszédunkban van egy 10 éves autista kislány és egyik nap, mikor mentem haza az iskolából, akkor láttam, hogy három 12 év körüli gyerek piszkálta a kislányt a házuk előtt. Én természetesen rájuk szóltam, de ma megint láttam, hogy piszkálják őt.

A kislány szüleinek meg hiába szóltam. Azt mondták, hogy úgysem tudnak velük mit csinálni.

16/F

2018. nov. 16. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fogod, felveszed ahogy piszkálják, aztán fel facebookra alapvető adatokkal, hogy hol történt, stb. Hidd el, a mai világban ennél hatásosabb módszer nem kell. Kb. 2 óra múlva már a piszkáló gyerekek szülei egyből intézkednek.
2018. nov. 19. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Annyit tehetsz, hogy ha látod, akkor elzavarod őket, esetleg megpróbálhatod meggyőzni őket, hogy ne bántsák.
2019. aug. 22. 22:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha esetleg ismered az inzultálók szüleit, akkor beszélsz velük.
2019. aug. 22. 22:01
 14/14 CherryTheFrost válasza:
Tesó,odamész,leütöd a gyerekeket,akik piszkálják. Nem kell ezen annyit gondolkodni.
2019. okt. 4. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!