Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet egy lánynak...

Hogyan lehet egy lánynak eltitkolni a szülei elől ha már nemi életet él?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 20:49
1 2 3
 11/21 Funktasztikus ***** válasza:
89%

sztem szüleid még ha 30 évesen vesztenéd el akor is kiakadnának ilyenek...szval elveszted elveszted kész de legalább azzal akit szeretsz... 17 évesen normális dolog elveszteni nem ugy mint 12:D

14F

2010. jún. 26. 10:03
 12/21 anonim válasza:
73%
Erre az oldalra ki kellene írni, hogy papoknak nem ajánlott. Egy gyengébb idegzetű pap meglátná, mik vannak itt, ki kellene hívni a mentőket.
2010. jún. 26. 10:16
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha elég felnőtt vagy nemi életet élni, akkor elég felnőttnek is kell lenned vállalni, ami ezzel jár. Ki kell harcolnod a magánéleted kereteit, és ezt kikerülni nem tudod. Lehetsz sunyi és nem mondasz semmit, majd utólag kiderül és megy a harc, vagy odamész (elég anyukád elé) elmondod, mi történik veled, és nem engedélyt kérsz (ennyi idősen ez már felesleges), csak elmeséled, hogy komolyodik a kapcsolatod, és felelősségteljesen dönteni fogsz - kész. Viselkedj felnőttként, ha azt akarod, hogy annak tartsanak. Légy korrekt és egyenes. Ne utólag sunnyogj. Az ovodás stílus. L27
2010. jún. 26. 13:58
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem mondd el anyukadnak:) egy jo pont lesz a szemeben,hogy elmondtad neki,es boldog lesz,hogy megbizol benne:) sok sikert
2010. jún. 26. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Én nem értem miért KELL elmondani a szülőknek. Ez magánügy. Ha elakarod mondani mondd, ha nem akkor ne beszélj erről nekik. Rá fognak ők jönni maguktól. Egyszer ők is voltak fiatalok. Hány évesek a szüleid?
2010. jún. 28. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Én mindig mindent megbeszéltem Anyukámmal, de ezt valahogy furának tartottam volna bejelenteni. Aztán egy vasárnapi ebédnél ment a poén gyártás, a testvéreim rajtam viccelődtek, már nem emlékszem rá, hogy pontosan miről volt szó, de arra tisztán emlékszem, hogy a nővérem közölte, hogy én biztos nem tudom miről van szó, mert szűz vagyok, mire Anyukám közölte, hogy szerinte meg már nem vagyok az. Én meg lesüllyedtem az asztal alá zavaromban. Ők meg röhögtek rajtam egy jót. Szóval ennyit erről.
2010. jún. 28. 21:32
 17/21 A kérdező kommentje:

nem tudom melyik jobb, elmondani vagy nem

ha nem mondom meg nem akarom h anyum megsértődjön

2010. jún. 28. 21:36
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sem kell eltitkolni. Előbb-utóbb úgyis rájönnek, jobb az őszinteség. Nem a részletekről kell beszámolnod, hanem csak leülni anyukáddal és elmondani neki, hogy "anya, együtt voltam xy-nal. Gondoltam elmondom, mert bízok benned és ha baj lenne, ki másra számíthatnék..." Szerintem ennyiből megoldható. Biztos megértik a szüleid, ráadásul egy idő után úgyis megsejtik. Esetleg óvszert találnak nálad.
2010. jún. 28. 22:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Szülője, gyereke válogatja. Remélem, a lányom el fogja mondani nekem. Biztosan ki fogok akadni, de akkor is szeretném, ha továbbra is nyílt, őszinte maradna a kapcsolatunk. Ha nem kaland, hanem tartós kapcsolat, rendes fiú, akkor nem kell titkolózni szerintem. Ha kaland, az gáz... de akkor is jobb, ha tudja az anya, ha normális. Én az vagyok szerintem, így várom az infót a lányomtól :) Ja és persze segítek: orvos, óvszer, bármiben.
2010. jún. 29. 20:37
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem kéne eltitkolni, úgy is kiderül, akkor pedig elveszted a bizalmukat.

14/L

2010. júl. 24. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!