Mit csinàljak? Màr nem bírom tovább (bővebben lent)
Ne a mában élj. Egyszer te is felnőtt leszel. Tűzz ki egy célt. Haladj aszerint és kész.
A kamaszkor olyan rövid. Hidd el, pár év és nem is lesz már fontos. Amire figyelj, hogy haladj a céljaid felé. Legyen az egy szakma, egy képesség, bármi.
Addig is pedig beszélj anyukáddal az érzéseidről. De ne akkor amikor veszekedtek. Amikor higgadt mindenki. Simán lehet hogy rádöbben, mennyire félre siklott a kapcsolatotok.
Az én anyukámnak is volt egy ilyen időszaka amikor én 15 éves voltam. Mint utólag kiderült a nevelőapám szívta le az energiáját és nem maradt rám. Ha tudom ezt akkor, biztosan másképp kezeltem volna az egészet.
Magát a telefont nem tudod zárolni, viszont számítógéppel kitudsz lépni a facebook-odból, messenger-ről és az e-mail fiókodból is.
Lehet célra vezető lenne ha beszélnél anyukáddal vagy apukáddal. Sajnos ez a hozzáállás a részéről nem normális.
Kérdező ne vagdosd magad, mert lehet a heg örökre megmarad, nem ér annyit az egész. Tudom hogy nehéz és a fizikai fájdalmak tompítják átmenetileg a lelki fájdalmat de nem ez a megoldás.
Milyen típus a mobilod, hogy használható ennyi földhözvágás után??
Nagyon érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!