Mit csináljak? Nem bírom tovább = (
Igazgató, gyermekvédelem, iskolaorvos/pszichológus, háziorvos, bármilyen felnőtt, akiben megbízol (pl családtag, rokon, barát szülője, tanár)
Amúgy meg azt mondtad, hogy anyukádat simán nem érdekli, akkor hogy-hogy nem tudja, mi folyik az iskolában? Mondd el neki az egészet szegről-végre, hogy tisztán lásson. Hidd el, nem fog tétlenül ülni a fenekén.
Onnan tudja hogy a páromnak elszoktam mesélni mi történik bent ő meg elmondja anyámnak...
A párom azt mondja hogy inkább ne mennyek be holnap de tudjuk hogy akkor anyám itt fog hisztizni és az lesz belőle hogy mégis be kell mennem
Én teljes mértékben megértelek, én általános iskolába éltem át ugyan ezt szinte, mindig engem cseszegettek. Aztán elkerültem középiskolába, vettem egy 180 fokos fordulatot, a kis visszahúzódóból egy nagy lázadó lett :D Egyből nem próbáltak semmi olyat, mert hangot adtam, hogy nem jó kezdeni velem (pedig senkihez nem mertem volna hozzányúlni se, csak a külsőmmel olyan benyomást keltettem, hogy jobb, ha nem. :D) Most fél év múlva fogok diplomázni, szociálpedagógusként, és én erről elég bőven tanultam, mert iskolában akarok elhelyezkedni.
Tehát a megoldás, ha van gyermekvédelmi az iskolában, vagy védőnő, hozzá bizalommal fordulhatsz, mert egy felnőtt mégis jobban hat a pedagógusra, mint egy gyerek. Mivel szerintem a tanárod nincs tisztában azzal, hogy kiskorú veszélyeztetettsége áll fent. A gondozó felvilágosítja, hogy a tanári kötelezettségébe beletartozik a nevelés is.
A kiskorú veszélyeztetése akkor valósulhat meg, ha a fenti kötelezettségeit súlyosan megszegi, és ezzel a Te testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődésed veszélyezteti is.
MINDENKÉPPEN JELEZD A GYERMEKVÉDELMISNÉL, VÉDŐNŐNÉL, IGAZGATÓNÁL!
Meg egy picit még viseld el, mert ha szembeszállsz a kisebbséggel, te szívod meg... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!