Miért olyan ódivatúak a szüleim?
Ha az apád lennék és temeg elémálsz kisminkelt fejjel hogy: Apa sminkelhetem magam?, akkor megmondanám hogy: Sminkelt magad, de akkor költözhetsz is el, mert én nem égek veled az utcán (anyád előtt se)
Ha a barátod: Akkor elkönyvelnélek b.u.z.i.n.a.k(vagy homogénezettnek, csakhogy legyen trendi a szövegem :D), nem is kicsinek...
Bocsi, de ez az én válaszom. (ha lepontozol akkoris lásd be azért igazam van valamennyire :D)
nem a szüleid ódivatúak, hanem te vagy ratyi.
törődj bele, és élj azzal a tudattal, hogy téged meg fognak vetni, és utálni fognak mert b.zi vagy.
Kamu, ilyen nincs...
Ez nem lehet igaz, lefordulok a székről.
Mondom ezt kamaszként.
Alábbi dal a tiéd (próbáld lefordítani):
Baassza meg és még egyszer baasssza meg ... még h a szüleid ódivatúak??? inkább mondjuk azt rájuk h normálisak, te pedig egy retardált agyhalott bu.zi vagy. Gonolj már bele állitolag FÉRFI vagy akire kurrvára nem illik a az a jelző h sminkeli magát.
én is egy kamasz vok (16/F) vagyok de még kurrvára nem volt rajtam smink és mégis jól nézek ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!