Tényleg akkora probléma, hogy náthásan engedtem a gyerekemet iskolába ma?
Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 09:52
21/26 Röcsögei Péter válasza:
Én 1996-ig voltam általános iskolás. Rosszul voltam, szédültem, bedagadt a torkom, enni se bírtam, csak szívószállal, és a tanárnő leb-ta anyámat, hogy a gyerek kettőt köhög, miért kell máris otthon hagyni.
22/26 Moon_Walker válasza:
ha lázas, akkor nem viszem, amúgy igen.
semmi gond, a köcsögöket le kell szarni.
23/26 anonim válasza:
Ha egy kis náthával minden gyerek otthon maradna akkor üresek lennének az iskolák. Ez általában az egy gyerekes (az is max 6-7 éves) anyukák hülyesége.
24/26 anonim válasza:
Elhatárolódási konfliktus. Azért beteg ennyi gyerek iskola/ovi/bölcsi kezdéskor, mert tele a tökük az egésszel.
Fejben kell rendbe tenni, a nagyobbaknál már könnyebb, hogy ez sima tömeg/elvárás/koránkelés/összezártság undor, ha ezt rendbe teszi magában, hamarabb gyógyul, sőt beteg sem lesz.
Ja, amúgy vidd, persze.
25/26 anonim válasza:
Igen. Gondolom Pesti vagy..szartok egymásra.
26/26 anonim válasza:
Én meg sulis vagyok. Attól fugg. Ha folyamat zavarja az órát az zsebkendő használatával, az gaz. Ha egy óra alatt 10+ alkalommal fújja az orrat az gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!