Tényleg akkora probléma, hogy náthásan engedtem a gyerekemet iskolába ma?
Mérlegelem, hogy mennyire beteg és vajon fertőző-e a többi gyerekre nézve. Ha lázas, nincs jó közérzete, akkor én otthon maradok vele. Ha úgy látom, hogy jól van, de a betegsége fertőző, akkor is.
Ki állította, hogy te rosszul mérted fel a helyzetet?
Annyira tudtam, hogy megjelenik itt is a 67 %-os frusztrált gyerektelen.
Kérdező, ha nem lázas csak az orra folyik, persze , hogy engedném, külföldön lakok, az összes gyerek ilyen, ha orrfolyás miatt nem menne senki , bezárnának az iskolák.
Basszus.. nálunk egy teljes lépcsőház beteg.. nem csak iskolában lehet ám összeszedni egy betegséget!
És fertőz az a betegség is, ahol vírus miatt átlátszó az orrváladék, ne legyünk már álszentek! De persze, kis orrfolyással is mindenki maradjon otthon, melyik munkahely tolerálja ezt?
Kérdező, ha nem rossz a közérzete, nincs láza-hőemelkedése, akkor nem gond.
Egy átlagos ember évi minimum 3-4x fertőződik meg évben rhinovírussal, rsv vírussal, (mezei megfázásért felelős vírusok) felesleges ebolaként kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!