Mit tegyek ha 'nekem jön' a lány?
Figyelt kérdés
Van egy lány (18éves) és meg akar 'tépni', egy fiú miatt, pedig annyi, hogy ő régen(1 éve) járt a fiúval, de a fiú szakított vele, de a lány még szereti. És az a fiú velem akart járni (15vagyok). Nem mondom, hogy jóba vagyok a lánnyal, inkább csak köszönöviszony /volt/.
Megtudta, hogy a volt barátjával voltam (3szor voltunk kint-volt csók-), és most ezért akar 'meg tépni' egy másik barátnőjével együtt! De ez már kb.3 hónapja volt. De egyiknap üzent egy lánnyal (MSN-en), hogy 'na majd még úgy is összefutunk' meg hogy van oka, hogy megverjen! Ha nekemjön(nek) van esélyem egyáltalán két 18éves lánnyal szemben?! És vannak valaki taktikák, vagy mit tehetnék, hogy ne lássanak olyan gyengének? Mert azt hiszik, hogy mivel idősebbek, erősebbek!
2010. jún. 20. 19:50
21/22 anonim válasza:
Énis jártam már így...am mivan a csajokkal?megverted őket? figyu az én történetem: nagyimnál voltam és bekapcsoltuk az uncsimmal a slagot és elkezdüók egymást pocskolni:) jött egy olyan 2-3 éves gyere elkezdi pocsoljuk le mondom miért ne am is meleg van másnak a suliba jön a tesója hogy mért vertem meg meg ilyenek....mondom nem vertem meg erre belekapott a hajamba és a barátnőim is mind beszartak és elszaladtak az egyik FIÚ osztálytársam ugrott közénk...szal....:D azóta ráse merek názni mert félek tőle vmiért félek visszaütni...:) am 12/l vok és a csajok 15/l és 5-en voltam ezért nem ütöttem....
22/22 A kérdező kommentje:
nem találkoztunk azóta
2010. aug. 14. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!