Mit tegyek ha 'nekem jön' a lány?
Van egy lány (18éves) és meg akar 'tépni', egy fiú miatt, pedig annyi, hogy ő régen(1 éve) járt a fiúval, de a fiú szakított vele, de a lány még szereti. És az a fiú velem akart járni (15vagyok). Nem mondom, hogy jóba vagyok a lánnyal, inkább csak köszönöviszony /volt/.
Megtudta, hogy a volt barátjával voltam (3szor voltunk kint-volt csók-), és most ezért akar 'meg tépni' egy másik barátnőjével együtt! De ez már kb.3 hónapja volt. De egyiknap üzent egy lánnyal (MSN-en), hogy 'na majd még úgy is összefutunk' meg hogy van oka, hogy megverjen! Ha nekemjön(nek) van esélyem egyáltalán két 18éves lánnyal szemben?! És vannak valaki taktikák, vagy mit tehetnék, hogy ne lássanak olyan gyengének? Mert azt hiszik, hogy mivel idősebbek, erősebbek!
Szüleid tudnak róla?
Esetleg vigyél gázsprayt,vagy paprikasprayt ezt tudom mondani:S
szerintem próbálj beszélni vele(velük), kérdezd meg, hogy miért haragszik rád, stb.
ha már elfajulna a dolog, mindenképpen kérd a szüleid segítségét!
Nállad lesz a gázsspray és kész,énis ennyivel intéztem el 14! évesen kettő 18 évest :D
Azóta lapos a pofájuk,miután másnap dagadt/piros szemmel mászkáltak az utcán,és mindenki megtudja hogy "elbántam" velük.
Hát ennyi ha valaki menőzni akar.
Ja meg gyomorszájon rugod őket akkor azt hiszem beis fognak fosni.
Na szurkolok neked.
Áhh, az semmi nekem is volt 1 hasonló esetem: Egy srác(16) megharagudott rám, mert a bnője belém szeretett, és engem választott. Csak akkor kicsit extrémen oldottam meg haverommal együtt. Megkértem hogy álljunk be srácék garázsbejárójába, majd felkapcsolta a kék- piros villogót, és a hangszórón: kedves Juhász X, kérem fáradjon ki a házból. Egyből kijött anyja, meg a srác is pizsiben. Néztek mint a hal szeme. estefele volt már, és a lány is ott volt, meg én is, csak a túloldalt. Jót nevettünk, másnap az összes barátja, suliban osztálytársai is. így kell elképzelni: http://www.youtube.com/watch?v=duXk4K7wZX8&feature=related
am írj privit, és dumálunk
15/f
Akár ha olyan a szitu, megkérem még1x haveromatXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!