Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha 'nekem jön' a lány?

Mit tegyek ha 'nekem jön' a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány (18éves) és meg akar 'tépni', egy fiú miatt, pedig annyi, hogy ő régen(1 éve) járt a fiúval, de a fiú szakított vele, de a lány még szereti. És az a fiú velem akart járni (15vagyok). Nem mondom, hogy jóba vagyok a lánnyal, inkább csak köszönöviszony /volt/.

Megtudta, hogy a volt barátjával voltam (3szor voltunk kint-volt csók-), és most ezért akar 'meg tépni' egy másik barátnőjével együtt! De ez már kb.3 hónapja volt. De egyiknap üzent egy lánnyal (MSN-en), hogy 'na majd még úgy is összefutunk' meg hogy van oka, hogy megverjen! Ha nekemjön(nek) van esélyem egyáltalán két 18éves lánnyal szemben?! És vannak valaki taktikák, vagy mit tehetnék, hogy ne lássanak olyan gyengének? Mert azt hiszik, hogy mivel idősebbek, erősebbek!

2010. jún. 20. 19:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nincs tesóm! Se pasim (csak alakulóba)

Az a srác (aki miatt meg akar verni) mondta, hogy fog beszélni a csajjal, de sztem nem beszélt még....

2010. jún. 20. 22:20
 12/22 A kérdező kommentje:

Utolsó (:

írtam privit.

2010. jún. 20. 22:31
 13/22 anonim ***** válasza:

ne félj!

nem szabad félni.

amint támadnának üss. ne félj ütni.

ezt fiúként mondom, de akkor is.

ha kikapsz, mi van akkor? legalább azzal a tudattal kapsz ki, hogy adtál nekik teis keményen.

2010. jún. 21. 02:57
 14/22 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást!
2010. jún. 21. 11:21
 15/22 anonim ***** válasza:
2010. jún. 21. 11:52
 16/22 anonim ***** válasza:
22:19-es:aranyos:D
2010. jún. 23. 10:10
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Dugasd meg apáddal mind a kettőt, majd többet nem pofáznak!
2010. jún. 24. 18:39
 18/22 anonim ***** válasza:

a szüleid tudnak róla és nem tesznek semmit?

elég elbaszott életed lehet neked is ,hogy így törődnek veled ...

2010. jún. 26. 08:06
 19/22 Aubrey* ***** válasza:
Biztos vannak ismerőseid akik bevédenének! Barátnők,haverok.... Ha tényleg durvul a helyzet akkor szüleiddel beszéld meg, a paprikaizét vidd magaddal mindenhova :D Egyébként meg nem hiszem hogy két girhes k*rva neked esne! Én a helyedbe kiaszalnám a f*szba ahányszor meglátom őket!
2010. júl. 26. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
hívj engem katonaságon megtanítottak thai boxozni na meg nem egyy- kettő terroristát vertem félholtra
2010. júl. 28. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!