10 éves gyereket otthon lehet hagyni kb 2 órára egyedül?
72#
Ha 12 éves gyereket még otthon őrizgetsz, akkor leshetsz hogy két évvel később (14 évesen) hogy fogja elhozni a testvérét az oviból....
kb. az úton sem tud majd átkelni.
25 vagyok. Amikor 10 éves voltam sokszor voltam otthon egyedül egy pár órát. Sose történt semmi baj.
De egyébként ez tényleg gyerektől is függ. Ha éretlenebb a koránál, akkor nem biztos hogy egyedül hagynám.
Ki az a 72-es? Ki a 12 éves gyerek? Mert a kérdésben 10 éves gyerek van? Kicsit megy a mellébeszélés!!!!😂😂😂😂
Ja, küldjétek el a 8 éves gyereketek is a kisebbikért az oviba. Na, miért nem? Egész napra is otthon maradhat egyedül nem? Mindegy hogy 12 óra v. 2 óra. A rendőrség megköszöni, ha a MÁR 12 éves gyerek tüzet csinál és senkit se vonnak felelősségre. Lusta, kényelmes szülők hagyják otthon a 10 éves gyereküket, azt mire hazaérnek és baj történt, akkor foghatják a fejüket. Amíg nem élik át, addig nem is tudják!! Lelketek rajta. De érdekes, hogy kb. 2 nap alatt 12 éves lett a 10 éves gyerek! 😂😂😂😁😁😁😄 Megy ám az elterelés!
Persze mint elsős korunkba már egyedül jártunk suliba.Most agyonkényeztetik a gyerekeket,önállótlanná teszik őket.Amikor én voltam alsós csak a burzsulyoknak volt mikrohullámú sütőjük,mégis tudtunk kenyeret szelni,teát,kakót csinálni magunknak.
Most is sok belevaló gyerek van,nem egy ismerősömnél a gyerek szintén már első osztályos korában egyedül járt suliba,meg a edzésre is.
10 éves gyereknek rég ki kellene tudnia bírni 1-2 órát egyedül.
Hát elég düdő lehet az a gyerek aki 12 évesen otthon tűzet csinál.
Bocsi de egy 12 éves 6-7 osztályos és elég gáz ha nem tud otthon egyedül pár órát ellenni,pont az ilyen túlkényeztetés miatt lesznek életképtelenek.12 évesen már a szendvicsünket készítettük,takarítottuk az egész házat,lakást hogy ezzel segítsünk.Az már nem kisgyerek.Ha haza értünk simán megmelegítettük a kajánk,vagy sütöttünk ki hasábburgonyát.
Bár nem tudom hogyan jön ide egy 12 éves gyerek.
De ahol folyton ott van valaki a fenekedbe ott is lehet baj.Megóvni nem lehet mindentől őket és ha nem kapnak önállóságot,feladatokat akkor csak szerencsétlenkedni fognak folyton.
De 10 éves gyerek is bírjon ki már 2 órát egyedül,sok 10 éves gyerek egyedül jár busszal iskolába,edzésre!!!
És amúgy meg ha anyuka nyilatkozik akkor alsós gyerek is elmehet a kistestvérért.
Tök érdekes régen teljesen normális volt hogy önállóak a gyerekek,most meg semmit sem tudnak megoldani.Nem baj 10-12 évesen ahhoz eszetlen lesz hogy egyedül ellegyen pár órát otthon de majd meg lehet nézni mihez nem lesz 14 évesen kicsi ha lányról van szó.Tudok nem egy ilyen agyonféltet lányról
Igen és pontosan azok a burokban nevelt 14 évesek fognak ide jönni 15 éves korukban azt kérdezgetni, hogy lehet-e terhes ha ráélveztek a combjára.
Mert egy éve még ahhoz sem volt elég érett, hogy egyedül legyen otthon nehogy magára gyújtsa a lakást.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!