Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a két gyermekkel?...

Mit tegyek a két gyermekkel? Egy anyuka.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van két gyermekem.

Egy 14 éves lány és egy 15 éves fiú.

Folyamatosan megy a civakodás és nem bírom sokáig úgy érzem.Fenyegik egymást folyamatosan meg ürik egymást,elhordják egymást mindennek.BORZALMAS.

Emlékszem picinek mennyit játszottak együt,meg,hogy szerették egymást,rájuk se lehet ismerni.

Mai párbeszédük egy kis részlete:

(L)- Húzzál már kifele a szobámból!

(F)- Jólvan már fogd meg azt a g*ci nagy szádat inkább másra használd.

(L)-Hogy te mekkora egy szemét dög vagy

(F)-Jajj kine csúszon valami a számon

(L)-Megne merd tenni

(F)-Miért is ne?

És akkor itt már párna a magasba ütik egymást és meg állok és aztse tudom mit tegyek,kiabáljak?!

De ha meg kiabálok attól félek,hogy egy idő után semmit nem fog hatni,nem tudom honnan szedik ezt a rengetek ocsmány szót!

Elvagyok keseredve,elrontottam volna valamit?Teljesen csődbe megyek.dolgozok takaritok főzök mindent én csinálok és még ők is veszekednek,pedig tündérek voltak most meg.

Más anyuka is jár(t) ilyen cipőben?Mit tehetnék?

2010. jún. 18. 22:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
hát ne agod...ez nálunk is igy van mindég veszekszünk a tesommal ugyan igy ! 13 L
2010. jún. 19. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is egyedüli vagyok. Egy picit el vagyok kényeztetve, ezt érzem. Általában meg tudok mindent beszélni anyámmal. Szerintem te is ülj le velük beszélni, megmondod nekik hogy most pedig végighallgatnak ha törik ha szakad.

A csajszi szerintem valamit csinált szexuálisan egy fiúval, és ezt tudja a bátyja, ez nagyon jó érv a sakkban tartáshoz.

Azért kíváncsi lennék a csajszira :)

15/f

2010. jún. 20. 10:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem-nem él (még) szexuális életet,maximuma cigit tudom elképzelni,bár azt is elmondaná a lányom.

Most kiderült,hogy kapott egy 3-ast matekból és ezzel akarta sakkban tartani,nemis értem miért fél elmondani :)

Köszönöm,hogy segítetek,de most őszintén szerintetek még egyszer sem ültem le velük beszélni??

Mindig van valami bajuk egymással.

Hol az,hogy milyen szär a lányom haja hol az,hogy milyen büdös a fiam dezodorja,szóval ilyen apróságokon indulnak ki aztán világrengető hülyeség lesz a vége.

Nem értem őket. 1-2 éve ez megy!

Meg a fiam most olyanokat kezd el terjeszteni,hogy a lányom kitömött melltartókban jár azért ekkora neki.

Szegény kislányom úgy jött sírva,hogy ezzel csúfolták és persze most megy a visszavágás,belefogok ebbe bolondulni.

Azért ebbe már szerintem nyugodtan beleszólhatok,mert nem szeretném ha csúnyább pletykák kerülnének napvilágra a saját testvérektől.Ezért ma KOMOLY elbeszélgetés lesz. köszönöm.

2010. jún. 20. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
A csajnak kéne egy rendes srác, a fiúnak meg egy rendes lány. Akkor kuss lenne, viszont, ha csak egyiknek lenne pasija/csaja, akkor megint menne a civakodás. Am a lányod jól néz ki? Mert az is lehet, hogy a fiad ezt látja tudja, és a haverjainak tetszik a húga. Meg szerintem nembaj ha egy lány pushup melltartót hord...
2010. jún. 20. 15:26
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen csinos kislány,előfordulhat,hogy a barátainak tetszik,mert tényleg szép.A fiú is helyes.De ebben nem mozgok annyira otthonosan már.

Van push-up melltartója,de nem tömi a mellét csakhát nagy

és akkor így még hihető is,de nem tömi!

Nem tudom mikor jövök még,mert megyek takaritani nincs itthon egyik gyerek se,csend van.Főzök takaritók.

Köszönöm

2010. jún. 20. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Számolj be a fejleményekről!! Akár nekem privátba, vagy itt is, tényleg érdekel. Neked nem tudok privit írni.

15/f

2010. jún. 20. 22:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha veszekedni akarnak veszekedjenek!Ha nem veszekednek az nem egészséges.Neked meg az nem egészséges,hogy idegeskedsz ezen.Persze ez természetes,hogy ilyenkor ideges vagy de az is természetes,hogy veszekednek.te csak nyugodtan főzzél mossál takarítsál ismétlem NYUGODTAN!10 év múlva már röhögni fognak az eggészen :)
2010. jún. 21. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!