Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miről beszélgessek vele? =)...

Miről beszélgessek vele? =) Nem akarom untatni.

Figyelt kérdés

Tetszik egy 17-éves srác, régen találkoztam vele mert "elköltözött" és így messze van , de felvettem MSN-re és ott szoktam vele beszélgetni.

Én csak 14 éves vagyok és tudom hogy semmi esélyem nincs nála ezért csak hülyülni akarok vele és nem mondom el neki hogy tetszik!

Régen egy rokonom által ismertem meg, nagyon aranyos, de nem tudom mit írjak neki.....

Miről szeretnek beszélgetni?

Segítsetek!=)

Jah és lány vagyok persze:P

2010. jún. 17. 09:56
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Ja de amúgy ha meg nem kérdez vissza akko mond neki h figyu má more dumáljunk má kicsit :D
2010. júl. 5. 17:08
 42/50 anonim ***** válasza:
szerintem is hagyd egy picit...had szabaduljon fel. gondold bele magd az ő helyébe...ha neked irogatna egyfolytába egy 14éves "kis gyerek" ahánszor fellépsz msn-re sztem téged is léggé zavarna... komlyan hagyd pár napig ha akar ugy is rád ir...ha nem akkor meg....ennyi
2010. júl. 5. 18:02
 43/50 A kérdező kommentje:

17:07,17:08 (gondolom ugyanaz a személy)

=D Örülök h nem vagyok egyedül XD biztos jól fog hangzani ez a na gyere more dumáljunk egy kicsit:P meglepődne=)

18:02

=/ Igen ez tény.......

Azóta már egyébként nem írok neki annyit max. egy nap egyszer XD de akkor megpróbálok még ennél is ritkábban:P

Viszont nem hiszem hogy írna mert MSN-en nekik nagyon sokan vannak fenn és sztem olyan mint az unokabáttyám h ő nem ír senkinek majd írnak neki mások:D szóval multkor azt néztem hogy már itt szenvedett hogy unatkozik írjanak már neki mert ő nem fog írni senkinek úgyseXD

2010. júl. 5. 18:28
 44/50 A kérdező kommentje:
De ha ritkán is írok oké de mit írjak neki?
2010. júl. 5. 18:34
 45/50 anonim ***** válasza:

hát esetleg hogy:

szia,mizu?

hogy vagy?

nézed a vb-t?

ha igen ki a kedevnc csapatod?

szted ki lesz a bajnok?

mi a hobbyd?

esetleg milyen stilusu,kinézetü lányok tetszenek....

de ha felveszel msn-re szivesen segitek. :)

2010. júl. 5. 19:03
 46/50 A kérdező kommentje:

Köszi ezek normálisak:)

de az a lányos kérdés fog engem megnevettetni az tuti mert sztem már sejti h tetszik,mrt az ehhez hasonló viszonylag hasonló témájú kérdéseknél mindig elkezd kérdzősködni h "ahha miért is?:D" meg ienekXD

=D de ilyenkor olyan aranyos<3

MSN-re nem szeretek felvenni "idegeneket" e-mail?:)

add meg a címed:) én inkább nem írom le nehogy akiről szó van felismerjnXD

2010. júl. 5. 21:56
 47/50 A kérdező kommentje:
Habár küld el az MSN címed felveszlk oda:)
2010. júl. 5. 22:20
 48/50 A kérdező kommentje:

Minden órában változtatom a válaszomxD

De inkább elég az e-mail:)

2010. júl. 6. 21:44
 49/50 anonim válasza:
Tulajdonképpen eltelt már majdnem 7 év...miújság veled? Mi történt? Hogy alakult az èlet? :)
2017. ápr. 16. 10:24
 50/50 anonim ***** válasza:
Mi ujsag 11 év utan ??
2022. febr. 24. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!