Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miről beszélgessek vele? =)...

Miről beszélgessek vele? =) Nem akarom untatni.

Figyelt kérdés

Tetszik egy 17-éves srác, régen találkoztam vele mert "elköltözött" és így messze van , de felvettem MSN-re és ott szoktam vele beszélgetni.

Én csak 14 éves vagyok és tudom hogy semmi esélyem nincs nála ezért csak hülyülni akarok vele és nem mondom el neki hogy tetszik!

Régen egy rokonom által ismertem meg, nagyon aranyos, de nem tudom mit írjak neki.....

Miről szeretnek beszélgetni?

Segítsetek!=)

Jah és lány vagyok persze:P

2010. jún. 17. 09:56
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Jah igen arra nm válaszoltam, de örülök hogy meg találtad....sajnos nem írt de még mindig kivan neki írva az a jel ami szerintem azt jelenti hogy filmet néz:) de egyenlőre bírom nem írtam neki semmit=D

Lehet hogy nem rossz ötlet ez a "nálunk nincs ezért megyek oda" csak hogy kb. közöttünk van pont Pest XD....

Anyát meg nem tudom megpróbálom majd rábeszélni VALAHOGY:/ de még itt az egész nyár egyenlőre ráér és valahogy nincs is kedvem 90 percen át a focit nézniXD viszont egy rokonunk lakik a városhoz közeli másik városban:P majd lehet egyszer megbeszélem anyáékkal hogy én megyek hozzá ők meg menjenek oda<3

Kíváncsi vagyok mikor ír....remélem hamar mert nagyon szeretek vele beszélni...:) valahogy pár perc alatt boldog leszek tőle:)<3

2010. jún. 17. 14:42
 32/50 A kérdező kommentje:

Még mindig nem írt:(

Pedig már nem volt kiírva neki az a jel......

Nem lehet hogy arra vár hogy én írjak neki, mert már így szokta meg?

Szerintem nekem jobban hiányzik ő, mint én neki..:/

Írjatok még lécci...minden tippet jó ötletet ami eszetekbe jut!!MÉG!

2010. jún. 17. 17:42
 33/50 anonim ***** válasza:

Nézd én csak azt tudom mondani/írni, amit eddig is, ne agyalj ezen, az hogy úgy szokta meg az meg elég nagy baromság és baj, egyébként mondom nálam nem volt olyan pasi aki ne írt volna rám automatikusan ha akart beszélgetni, náluk ez így be van kódolva, hogy ők lépnek, általában én szoktam azon igyekezni,hogy én is írjak, ne legyen egyoldalú, és így nincs probléma belőle, hogy jaj az egyik mindig írt, most nem ír, na akkor mi van.

Figyelj ha ennyire zavar ez téged meg kikészít az nem jó, most vagy őszintén megírod neki,ha mondjuk 2-3napig nem írt rád, ha nem akar beszélgetni veled inkább mondja meg és kész, mert téged ez így zavar mert kedveled, normális pasi erre értelmesen reagál, 17évesen mondjuk nem biztos... Vagy pedig te döntesz, ha akarsz ráírsz, mindig, és próbálkozol... csak utána nehogy nagyot koppanj...

2010. jún. 17. 19:43
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Sztem örülj neki, hogy kicsit semmibe vesz. Ebből látszik, őt akármivel nem lehet elcsábítani. Biztosan nem a külsődbe fog szimplám beleszeretni, hanem ha megismer, majd a személyedbe, úgy ahogy vagy.
2010. jún. 17. 19:48
 35/50 A kérdező kommentje:

Ne sértődj meg:) de te már idősebb vagy már "megváltozott a világ" a fiatal fiúk is mások stb......

utolsó: ez jó hozzáállás:P

Már írtam neki mert volt egy fontos mondanivalóm.......

de amúgy őszinte leszek: a külsőmben nincs mit megszeretnie úgyhogy ha a belsőmet nem szereti mg akkor semmit:S

2010. jún. 17. 20:27
 36/50 anonim válasza:
azt is csinálhatnád hogy kiírsz MSNre egy sírós vagy szomorúfejet és ha jófej megkérdezi hogy mi a baj..és akkor te elmeséled neki mondjuk hogy egy barátnőddel nagyon összevesztetek..és akkor elkezd vígasztalni stb :D egyszer ezt csináltam egy sráccal aki nagyon tetszett..másfél évig jártunk :D:D
2010. jún. 18. 12:23
 37/50 A kérdező kommentje:

12:23 ez nagyon jó ötlet kíváncsi vagyok írni fog-e így!:)

Kipróbálom és majd írok hogy mi volt remélem még írni fogsz:)

2010. jún. 18. 14:07
 38/50 anonim válasza:
Na mi volt? én vagyok a szomorúfejes :D Írt? vagy megkérdezte legalább? (L)
2010. jún. 19. 15:02
 39/50 A kérdező kommentje:

Egy napig hagytam kinn csak de nem írt:S......

de mind1 nem számít.....amúgy beszéltem unokabáttyámmal aki egyidős vele és mondta (ezt nem mondtam el neki mert volt haverja) hogy ő olyan hogy soha nem ír senkinek megvárja hogy írjon más....szóval ez bíztató hogy akkor lehet ő is ilyen:)

2010. jún. 20. 19:13
 40/50 anonim ***** válasza:
Én kajak így vok csak fordítva.
2010. júl. 5. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!