Miről beszélgessek vele? Többi lent.
Van egy fiú aki mondta h vegyem fel msnre. Beszélgettünk egy kicsit de elég uncsi volt. De nekem nagyon szimpatikus..Csak kár hogy nem egy városba lakunk hanem elég messze egymástól.. De ez most nem annyira fontos (csak azért írtam h ne írjátok h hívjam el valahova v valami) na és tudnátok témákat írni minnél többet hogy miről tudnánk beszélgetni?? Mert én még szeretnék vele.. De ha nem tudok jó témákat akkor a mai beszélgetésünk volt az első és utolsó. =//
14/L és ő is 14
Szerintem meg olyanokról beszélgessetek, ami valószínűleg mindkettőtöket érdekli. Mert oké, őt valószínűleg érdekli a Froma-1 meg a foci, de téged nem feltétlenül. Ha téged is érdekelnek ezek a dolgok, akkor mehetnek ezek is.
De ami "semlegesebb", pl. zene, filmek, könyvek, sportok (oké, a foci, meg az F1 is sport, de úgy kérdezz, hogy téged is érdekeljen: "mi a kedvenc sportod?", "sportolsz valamit?", "F1-et szereted?" stb.).
a F1 az a sport amit még a legtöbb nő is néz:D
A foci is,mert tele van kigyúrt csávóval.:'D
Kérdezgesd miket szeret,biztos lesz valami közös és lám meg van a téma:D
Ezeket tudom róla hogy mit sportol,mit csinál szabad idejében,zene,filmek,könyvek. Mert olyan olyan oldalról vettük fel egymást ahova mind ezek ki vannak írva :|
Szóval valami más kéne :\\
Attól, hogy tudod róla, attól még megkérdezheted...
Amúgy mondhatod neki azt is pl, hogy "látom szeretem az XY zenekart"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!