Miről beszélgessek vele? =) Nem akarom untatni.
Tetszik egy 17-éves srác, régen találkoztam vele mert "elköltözött" és így messze van , de felvettem MSN-re és ott szoktam vele beszélgetni.
Én csak 14 éves vagyok és tudom hogy semmi esélyem nincs nála ezért csak hülyülni akarok vele és nem mondom el neki hogy tetszik!
Régen egy rokonom által ismertem meg, nagyon aranyos, de nem tudom mit írjak neki.....
Miről szeretnek beszélgetni?
Segítsetek!=)
Jah és lány vagyok persze:P
Megint én, és megértelek, én is voltam így, hogy belezúgtam és előbb utóbb miután szenvedtem egy sort, be kellett nekem is látni, hogy őt nem érdeklem.
Próbálkozz egy darabig persze, tényleg az is lehet hogy szűkszavú, de erre is volt példám, attól még visszakérdezett az illető meg igyekezett ő is kommunikálni. Igazából ráerőszakolni senkire nem lehet semmit, majd látni fogod, hogy alakul, egyet tarts szem előtt, ne éld bele magad túlságosan.
Én mindenképp kipróbálnám, hogy nem írnék neki egy darabig, hogy lássam aktivizálja-e magát. Meg esetleg valami közös érdeklődésetek hobbitok van? Talán azt lenne érdemes keresni, és akkor hátha arról neki is több kedve lesz beszélni, vagy ha nagyon elszánt vagy:) és pl tudod hogy most a foci VB-t nézi, akkor te is belenézhetsz:D és arról is tudtok beszélni(kedvenc csapat, meccs kitárgyalása, utánanézel pár szabálynak:)), és majd látod ha olyan téma van ami neki fekszik (persze ez lehet bármi, zene film sport) akkor hogyan viselkedik.
12:00 hát majd megpróbálom hogy nem írok neki de nem hiszem hogy írna nekem viszont ami tartja a reményem az az hogy még csak 5-6 napja vettem fel és az 1. nap ő írt nekem.......
azóta csak én, de remélem írni fog ha én nem írok..:(
12:06 nagyszerű kérdés de ha nem bánod kihagynámXD
Ez a nincs kivel tetszik:P Persze vele<3
Asszem nem a focit néznémXD de legalább nem unnám szét magam....:P.......így se nézek focit, de lehet vele megtenném, legfeljebb majd csodálom a "focit" úgy hogy nem arra nézekXD
De remélem télleg nem olvassa ezt, mert ha ezek után leírom ezeket biztos rájön hogy én írtam ki:P és köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!