Cigizem. Hogyan tovább?
de most ez mi?
rágyújtasz, lelkifurdalásod van, aztán másnap rágyújtasz...
ez mintha kapsz egy egyest mert nem tanulsz, és ezért rosszul érzed magad, de ugyanúgy nem tanulsz tovább.
most itt kérdezhetsz meg magyarázhatsz, de te ráfogsz szépen szokni a cigire, mert ez a lelkiismeretfurdalás egyre tompább lesz, és végül eltűnik.
én is így kezdtem, sőt eleinte még nem vettem cigit, csak másoktól kaptam, aztán már hülyén éreztem magam, hogy elszívom mások cigiét, és akkor vettem. Egy ideig még 1 doboz cigi egy hétig is elég volt, aztán egyre többet dohányoztam, s később már nem csak haverokkal, hanem egyedül is. Aztán már napi 1 doboz cigit vettem, aztán kettőt, és vagy 10 évig dohányoztam, napi 2 dobozt, aztán leszoktam, hát kvanehéz volt, de sikerült, és úgy egy évig nem is gyújtottam rá, aztán egy haverom baxtatott, hogy gyújtsak rá, rágyújtottam, és akkor meg hogy milyen hülyén szívom a cigit, azon röhögött, aztán párszor átjött, és jól visszaszoktam. Megint 2 dobozzal szívtam vagy 5 évig, de már nem bírtam leszokni újra, pedig minden nap úgy ébredtem fel, hogy: - Ma leszokom. De kb 1 óra mulva már el is szívtam a kis reggeli cigimet. Aztán kitaláltam hogy nem veszek rendes cigit, hanem veszek dohányt, és tekerni fogom, így most jóval kevesebbet szívok, de még így is elmegy majdnem 1 dobozzal 1 nap. Ezt lassanként próbálom lejjebb vinni, végülis néha sikerül, szal van hogy csak fél dobozzal szívok. Valahogy nincs kedvem teljesen leszokni róla, mert szeretek dohányozni, de tudom hogy ez nagyon nem jó. Szóval ha nem hiányozna, az azért sokkal jobb lenne. Ezért az javasolnám neked, hogy ne szokj rá úgy ahogy én.
Ronda sárgák a fogaim, álladóan járkálok a fogászatra, hogy valahogy kinézzenek a fogaim, és eltudom képzelni hogy a tüdőm is milyen gáz lehet.
Szóval ha le tudod tenni, akkor inkább tedd le. Most még jóval könnyebb lesz, mint később, ha már teljesen rászoktál. És el fog jönni az az idő, amikor eleged lesz belőle, és mindenképp le fogod akarni tenni, de akkor már nem biztos, hogy lesz hozzá elég akaraterőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!