Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom,hogy elég "egyszerű" gyerek vagyok sőt kifejezetten unalmas és sokszor hazudok olyanokat ami miatt talán "menőbbnek" tűnhetek vagy csak azért,hogy szimplán mondjak valamit...És legtöbbször ezeket akkor veszem észre amikor már kimondtam.
2010. jún. 15. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi gond, csak próbálj gondolkodni, mielőtt beszélsz. Szépen lassan hozzászoksz majd. Egyébként mi lenne, ha megpróbálnád a fantáziában szült tettek egy részét megvalósítani? Járj szakkörökbe, sportolj, töltsd el értékesen a szabadidődet! Így nem kell majd lódítanod! :)
2010. jún. 15. 22:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Járok sportolni heti 4-5 edzés igazából ott nem "lódítok" mert le foglalom magam de máshol amikor sokat kell beszélgetni akkor valahogy mindig előjön
2010. jún. 15. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen valóban. Amiket hazudsz titokban a vágyaid is lehetnek. Teljesítsd őket :D
2010. jún. 15. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel arra gondoltam, hogyha azt mondod, hogy már cigarettáztál akkor, akkor próbáld ki! (de én ezt így nem mondhatom ki)
2010. jún. 15. 22:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyenekben hanem ilyenek,hogy pl nem megyek oda mert megyek el este inni haverokal közben pedig pl otthon ülök és nézek egy filmet..
2010. jún. 15. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

elmehetsz színésznek, írhatsz könyveket

ne pusztísd el a fantáziavilágodat bárki bármit is mond

2010. jún. 17. 01:02
 7/7 anonim ***** válasza:

hm... akkor meg szimplán konfliktuskerülő vagy

mindenki csinál ilyesmit

2010. jún. 17. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!