Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Kifizetnétek a pénzt a gyerek jövője érdekében?
16 éves fiam interneten pénzt lop el másoktól. Valami internetes játékbeli dolgot ajánl fel pénzért. De a pénzt elrakja semmit nem ad érte. Na ez kiderült, a pénz nincs meg netes kártyával vásárolt belőle számítógép alkatrészeket.
Követelik a pénzt vissza. A másik híres videósok képét ellopva támogatást kért és kapott is szervezetektől. Óriási összeget elköltve. Azt sem értem hogy lehetett ilyrn számlája mikor nem is 18 éves.
Kifizethetnénk az összeget de a férjem szerint tanuljon belőle, dolgozzon, legyen következménye. De így elveszik a jövője, hogy veszik fel így egyetemre? Most a kirúgás szélén áll a gimnáziumban az eset óta.
Ne dőljetek már be, ne koptassátok már fölöslegesen a billentyűzetet. Leírtam, hogy az egész kérdés kamu, egy troll.
Csak azért írta ki, hogy összeugrassza a ,,fizesd ki" meg a ,,ne fizesd ki" tábort ő meg közben hátradőlve röhögjön ahogy összeugrottok, mert a South Parkban megmondták ez milyen vicces.
Leírtam, hogy kapásból híres videósok arcképével nem is tudott volna szervezetektől pénzt kérni, mert instant felismerték volna a képen szereplő illetőt és egyből óriási balhé lett volna.
Ne adjátok már meg neki az örömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!