Szülők! Mit szóltok ahhoz hogy egy 13 éves fiú egy nap több zacskó chipset is megeszik?
Figyelt kérdés
Csak chipset eszik szinte mert azt szereti2018. máj. 3. 06:23
1/11 anonim válasza:
Okos és határozott szülei lehetnek 🙄.
2/11 anonim válasza:
Nem vennék neki.
Ha nem eszik mást akkor nem eszik.Majd eszik ha éhes lesz.Éhen halni nem fog.
4/11 anonim válasza:
A chips egészségtelen. Az nem baj ha hetente megeszik egy zacskót, de egész nap nem lehet csak azt enni.
5/11 anonim válasza:
Aztán majd ha zsíros lesz és pattanásos, a lányok lesznek a hibásak amiért nem kell majd senkinek:-D
6/11 anonim válasza:
El fog hízni és a sok sótól vszínűleg magasvérnyomása lesz és a cukorbetegség is könnyen kialakulhat.
Biztos, h nem hagynám, ha az én fiam lenne!
7/11 anonim válasza:
Egyen heti 1-2 zacskóval de ne többet.
9/11 Metionin válasza:
Lehet hogy én vagyok gáz de a napi 1 zacskót is sokallnám. Nem kell venni neki és kész.
10/11 anonim válasza:
A chips méreg. Ez a gyerek gyakorlatilag nonstop mérget töm magába.
Elvenném a szülőktől, a szülőket lecsuknám, oda valók. Nem értem, minek az ilyennek gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!