Mit csináljak? Mit csinálnátok?
Azt hiszi,hogy ő a nagyobb és ezért neki mindent szabad..én a helyedben apámhoz mentem volna,és elmondtam volna neki,hogy mi történt.
Semmi joga nincs ahhoz,hogy ne engedjen ki,ha már a szüleid megtették!
Akkor apuddal együtt kellett volna kimenned a kapuig,és úgy nem tudta volna rázárni.
Legközelebb ne mondj el ilyeneket a tesódnak..
köszönöm a válaszokat. Megbeszéltem velük és azt mondta apa hogy ő nem kérte meg rá hogy utasidgasson és anyu sem. Erre ő felháborodott és ordibállt szóval ez a hatás nála nem válik be.
várom még a válaszokat
Gondolom félt téged,hisz te lány vagyok :)
Bennem még az merült fel,hogy ő mikor körübelül annyi idős volt,mint most te vagy és ő valami rossz dolgot tett amit nagyon megbánt (esetleg az miatt is,hogy a szüleid megengedték,hogy elmenjen ő meg rossz dolgott tett vagy elszökött mindegy valami ilyesmi) és nem akarja,hogy ebbe a hibába teis beleess a saját példáján,mert ő azt már kijavitani nem fogja tudni,de neked még tud segíteni,bennem még ez merült fel esetleg ülj le a tesóddal beszélgetni erről.
Nem lehet,hogy attól fél,hogy lefekszel a fiúval?
Hisz csak a bátyád (ha jól értelmeztem a válaszaid).
Ha nem javul a helyzet akkor mond,hogy a barátnőddel mész,bekel szaladnod a suliba mert bent hagytad a füzeted
boltba kell menned vagy valami.Normális esetben nem mondanám,hogy hazudj neki,de igazából SEMMI köze se joga nincs beleszólni,főleg ha a szüleid megis engedték,hogy elmenj ezt nyugodtan elmondhatod neki.
Sok Sikert.
Köszönöm.
Hát nem hiszem hogy azt gondolná hogy lefekszem vele mert apa csak 1 órára engedett le leérni oda 10 perc. Meg persze nem ketten mentünk hanem a testvére is jött ő is osztálytárs. Megbeszélni azért nem akarom vele mert ha nincs jó kedve akkor rajtam tölti ki a dühét. De nagyon szeret mert mindent megkapok tőle a 20000 ft telefonomat is majdnem ő vette meg szóval egy szót sem szolhatok de nagyon nem teccik nekeem ez igy. Mert apa leengedett szoval... jah köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!