Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ha egy szülő felizgul...

Normális ha egy szülő felizgul ezért zavarba jön, a kamaszodó gyerekétől?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 13:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
utolsónál a pont
2010. jún. 11. 18:24
 22/28 anonim ***** válasza:
27%

Nem, ez egyáltalán nem beteges.

A szülő, aki szereti a gyerekét, nem a testét szereti, hanem a gyerek tulajdonságait. Tehát ha elvonatkoztatja a kettőt egymástól, szerintem természetes dolog, hogy egy szép test izgalomba hozza.

Persze nem azt mondom, hogy normális dolog a családon belüli szex, mert az már tényleg beteges.

Megnézem a húgomat, és azt kell, hogy mondjam, hogy jó nő, és igenis kívánatos teste van, de soha nem feküdnék le vele. Erre nem is tudok gondolni, mert a húgom. De ettől függetlenül jól néz ki.

2010. jún. 13. 02:46
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy érzékeli-e, hogy jó nő vagy pasi, meg dögös-e. Hanem aki be is indul valamennyire, még ha nem is csinál semmit.
2010. jún. 13. 11:31
 24/28 anonim válasza:
41%

Nos igen. Akkor gond van, ha nem csinál semmit és már úgy is izgat egy apukát a lánya. De ha véletlenül "olyan" pozícióba kerülnek, akkor természetes, hogy akarat és mentális befolyásoltság nélkül is felizgul egy apuka, ugyanis a test is reagál magától... Ezzel nem azt mondom, hogy a látvány is ezt teheti, mert egy apuka nem gondolhat a lányára "préda"-ként, ezt az ember amióta az eszét tudja, így fogadja el, a családtagot tabuk és ezért is lesz undorító a gondolat is.

Viszont kialakulhat olyan zavarba ejtő eset is, amikor mindenféle vágytól mentesen, izgalomba jöhet a szülő a gyermekétől, ahogy fent is említettem, pl. pucér test vagy testi érintés "ingerlékeny" területen. Ez nem mentális, hanem testi reakció és természetes, de ha egy szülő a jó nőt látja gyermekében és csak a puszta zavartól izgalomba jön, az sajnos mentális probléma és nagyon nehezen kezelhető.

Lex

2010. jún. 16. 19:49
 25/28 anonim ***** válasza:
74%
atyaég, ennyi beteg embert, komolyan----
2010. jún. 16. 21:44
 26/28 anonim ***** válasza:
nem tudom észrevettétek-e de az a link amit mellékelt vki, 2009-10-26-os kérdés...csak érdekesnek találom, hogy erre rábukkant egyáltalán vki.....
2010. jún. 16. 21:47
 27/28 anonim válasza:
63%

Minden válaszoló egybehangzó véleménye, hogy: NEM! Nekem több lányom is van, de soha nem éreztem ilyen izgalmat. Persze észrevettem, hogy már gyönyörű NŐ!

Mit lehet tenni? Szerintem gondolkozz el rajta, hogy pároddal rendben van-e a szexuális életetek. Szeretkezz a pároddal gyakrabban, vagy újítsatok be valamit!

2010. jún. 17. 07:48
 28/28 anonim válasza:
52%
Fogj egy jó erős kötelet, és akaszd fel magad, te pedofil állat
2010. jún. 23. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!