Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ha egy szülő felizgul...

Normális ha egy szülő felizgul ezért zavarba jön, a kamaszodó gyerekétől?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 13:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

13:54-es vagyok

Pl. az ilyen kérdezőkre gondoltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ez a beteges, nem a képek.

2010. jún. 11. 13:58
 12/28 A kérdező kommentje:

És mit tud ellene tenni az a szülő? (Persze nem ez volt a kérdés, de akkor én most felteszem, mert attól, hogy kimondjuk, hogy perverz, még nincs megoldva a probléma.)

nem tudom, hogy ilyen perverziót milyen szakember tudna kikezelni, ha egyáltalán ki lehet. tök szomorú, hogy ilyen betegségek vannak :(

2010. jún. 11. 13:59
 13/28 anonim ***** válasza:
40%

Jézusom...akkor te egy apuka vagy???

Felizgulni a saját gyermeked-lányod látványától?

Ez gusztustalan,ebből lesz a családon belüli erőszak,amit a kiscsaj majd sosem mer elmondani senkinek és örök életére rányomja bélyegét a pár kapcsolataira....

Normális az ilyen szülő???

Istenem.....

2010. jún. 11. 14:01
 14/28 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem elsősorban egy pszihológust kellene felkeresni. Sajnos nálunk még nem terjedt el igazán.
2010. jún. 11. 14:03
 15/28 anonim ***** válasza:
63%

13:47 vagyok.

Nos pedofil nem volt a tanárom, beteges lehet hogy igen, mert elég furi volt. :o)

Minden esetre az biztos, hogy itt apa-lány kapcsolatról van most szó.

Épp azért írtam, hogy lehet ehhez egészségesen hozzáállni, mert nem az a kérdés, hogy mit érez/gondol az a férfi a másodperc első tört részében, hanem hogy a másodikban mit gondol!

Sokat beszélgetünk a férjemmel erről, mert ő gimnáziumi tanár, és bizony nem egyerű neki azt kezelni, hogy "kint van a hús", mert a lányok bizony kiteszik. És szépek. Ez agyban dől el, és nem kérdés, hogy ott kell "hangosan "nemet" mondani".

Szerintem ha egy férfi ránéz egy nőre, és az bombázó, akkor első pillanatban azt látja, hogy bombázó, és csak a másodikban azt, hogy ki az: a szomszéd, vagy a saját felesége, vagy a saját lánya.

Perverz csak akkor lesz, ha teret enged ezeknek a gondolatoknak vagy érzéseknek, ne adj isten cselekedni kezd.

És igen, az alkohol és egyéb drogok problémásak, mert fellazítják, adott esetben megszüntetik az agyi kontrollt...

Sajnos vannak olyan családok, ahol a nagylány kis húga nem a húg, hanem a nagylány kislánya apucitól... :o(((( És ez tényleg perverz.

De mint írtam, lehet kezelni ezt jól is. Az apuka, akinek nemi vágyait anyuka kellően kielégíti, biztos hogy kevésbé van kitéve ilyen "csábításnak".

2010. jún. 11. 14:03
 16/28 A kérdező kommentje:

Nekem mindegy milyen nemű szülő és milyen nemű a gyerek.

Egészséges szülőnek az agyában se áll az be, hogy azt lássa meg a gyerekében, amikor ránéz.

Beteges, lehet filozofálgatni az okairól meg a kezelhetőségéről, de attól még beteges marad.

2010. jún. 11. 14:08
 17/28 A kérdező kommentje:
2010. jún. 11. 14:09
 18/28 A kérdező kommentje:

Az apuka, akinek nemi vágyait anyuka kellően kielégíti, biztos hogy kevésbé van kitéve ilyen "csábításnak".

hibáztassuk a nőt a férje perverzióiért, hurrá

Nekem te is ilyen perverznek tűnsz, mivel normálisnak látod ha egy darab húsként érzékeli az apa a kislányát.Szegény gyerekeid :S

2010. jún. 11. 15:18
 19/28 A kérdező kommentje:

14:03 a férjed is pedofil, szépen megtaláltátok egymást.

Perverz lehet szimplán a gondolat miatt is, de bűncselekmény akkor lesz, ha tesz is valamit.

Szörnyű, hogy vannak ilyen szülők :(

2010. jún. 11. 15:26
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Felizgul a gyerekétől?Undorító gusztustalan pedofil szülő az,aki felizgul a saját gyerekétől..sortüzet neki..

//és most jöhet a lepontozás//

2010. jún. 11. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!