15 éves lányt meddig engedjek el?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam 21:30-ig mehet, mert akkor pont haza ér sötétedésre, de ő egy órával később szeretne csak hazajönni. Szerintetek mikorra kéne hazajönnie 15 évesen?2010. jún. 11. 00:10
11/16 anonim válasza:
Szerintem utolsó buszig maradhat. Meg ha a barátjával megy, akkor ő megtudja védeni nem? Ha akar valami nagy baromságot csinálni akkor 21:30ig is megtudja csinálni...
12/16 anonim válasza:
tökéletes a 21:30,ennél ne engedd tovább.
13/16 anonim válasza:
Ha csak így b.nőkkel hülyülünk akkor nem szoktak időt mondani de legkésőbb 10-kor mindenképp itthon vagyok. Bulizni simán elengednek 2-3ig. megbíznak bennem, tudják hogy nem csinálok hülyeséget, persze féltenek meg minden, de ők azt mondták hogy nem fogják azt csinálni hogy nem engednek buliba meg ilyenek. én is nemrég múltam 15 amúgy sztem fél 10-ig simán el lehet menni, még világos is van addig.
14/16 anonim válasza:
22.00ig mehetne, hétvégén ottaludhat, de hívjon fel néha hogy minden rendben van.
15/16 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok, és szünetben engem akár éjfélig (vagy tovább)is kiengednek, de persze csak akkor mikor valami rendezvény van, és van velünk nagykorú is :)
16/16 anonim válasza:
Hát na... én hétvégégénként bulizok. Falun lakok ezért 10kmre megyek a városba, ott vannak a haverek, a szorakozohely stb stb. Általában hajnalba megyek haza amivel érem... Busz/Vonat. De ha nagyon kiüssük magunkat előfodrúlhat,hogy havernél alszom. Nem féltenek, nem félek.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!