Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akk h győzzem meg őket?

Most akk h győzzem meg őket?

Figyelt kérdés

Szal ki akarom lakkozni a körmömet feketére, de szüleim nem engedik, mer h szóselehetróla...de naon ki szeretném, h győzzem meg őket???

13/f(nem érdekel, h szerinted lánynak néznek...)

2010. jún. 8. 15:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Nekem csomó metálos, rokker barátom van(fiúk) és vannak akik kifestik a körmüket feketére, vannak akik nem. Ez nem b.uiság kérdése. Van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem semmi bajom vele, ha egy fiúnak fekete a körme. Sőt, a barátomnak(aki 100%-ig hetero) én szoktam kifesteni feketére, amikor koncertre megyünk(mind a ketten rokkeresek/metálosok vagyunk). Szóval ízlés kérdése. A szülőket meg nem lehet meggyőzni. Kérdezés nélkül ki kell festeni, és kész. Amikor először meglátják majd cirkuszolni fognak, meg h "azonnal mosd le", de ha látják, h másnap meg harmadnap is ugyan úgy ki van festve, akkor egy idő után feladják. Sok szerencsét hozzá! (És készülj fel, lehet h páran kiröhögnek, vagy leb.ziznak miatta.) 18/l
2010. jún. 8. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:
41%
És tanulj meg írni!
2010. jún. 8. 18:42
 13/20 A kérdező kommentje:

az má megvolt, má leb*uziztak, leemoztak, lekakálom

oks, ma mondtam nekik, várok iskolaidő végéig, oszt kipingálom:z

2010. jún. 8. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom ha lepontozol,de én elmondom a véleményem.én nem ítélek el senkit,aki akár cigány,zsidó,b.zi vagy bármi,ha becsületes.téged nem ismerlek,így nem tudok dönteni,és nekem semmi bajom a metálosokkal igaz nem vagyok az,de egyszerűen lányos,ha kifested a körmödet.ennyi.a fiúk viselkedjenek férfiasan.szerintem.16/L
2010. jún. 9. 14:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem itéllek el azért mert ezt akarod csinálni! Veszel körömlakkot és lemosót és mondjuk mindig kifested amikor elmész otthonról és amikor hazamész lemosod!

Bocs jobb nme jutott eszembe

11/L

2010. jún. 12. 16:18
 16/20 A kérdező kommentje:
de ost az, h minden nap 2-3 szor kifestem, aztán lemosom, ahhoz drága a lakk
2010. jún. 12. 17:09
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

XD baz te mekkora egy csíra vagy XD

más hogy is ki tudod mutatni hogy metálos vagy ,vagy milyen a stílusod pl. ruha vagy valami

2010. jún. 12. 19:41
 18/20 A kérdező kommentje:
a hajam is hátközépig ér...:z
2010. jún. 13. 07:41
 19/20 anonim ***** válasza:

-anya anya most hogy elmultam 15 éves már sminkelhetek és lakkozhatom a körmeimet?

-hányszor mondjam hogy nem Pistike..

nekem ez jutott eszembe

de amugy full nemérdekelne hogy mit szólnak.. a te körmöd simán fesd ki

2010. jún. 14. 13:40
 20/20 anonim ***** válasza:
52%

Mond azt, hogy: "Anya, Apa! Én egy hülye vagyok. Légyszi, engedjétek meg, hogy feketére lakkozzam a körmömet!" És még igazat is mondanál nekik.

Mielőtt bármít írsz, tanulj meg helyesen írni! Nem szégyen odafigyelni nyelvtan órákon.

2010. jún. 23. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!