Most akk h győzzem meg őket?
Szal ki akarom lakkozni a körmömet feketére, de szüleim nem engedik, mer h szóselehetróla...de naon ki szeretném, h győzzem meg őket???
13/f(nem érdekel, h szerinted lánynak néznek...)
Abszolút egyetértek a szüleiddel, hogy nem engedik. Ne haragudj, de te b*zi vagy, hogy festeni akarod a körmöd? Más csajos dolgokat is csinálsz? Vagy netán emo vagy? Szánalmas amúgy, ha egy fiú ki akarja festeni a körmét. Pffff...
15/l
(Nem érdekel, ha beugatsz, csak magadról mutatod meg, hogy milyen buta vagy. ;) )
Osztom az előző véleményét. Mégis mi a francnak akarod kifesteni ? Nemi indentitászavarod van ? Vagy buz.i-e vagy ?
A normális felfogású fiúk, kiröhögnek ember. Hát végülis... ha azt akarod, hogy megverjenek, akkor irány a 100-as veszel egy fekete körömlakkod és kifested...
15/k
Én is egyetértek az előző 2 lánnyal :)
Ne fesd ki, mert bu.inak néznek :D
Kérleeeeeeek, ne feeeeesd kiiiii,kééééééérlek :)
13/L
Fú, te nagyon h*lye vagy, már ne is haragudj. Évek óta rocker vagyok, metált és rockot hallgatok, sok metálos (fiú) haverom van, de egyik sem festi a körmét feketére, de másmilyenre sem. Nem tartozik ehhez az életérzéshez, hogy a fiúk mocskos b*zi módjára kipingálják feketére a körmük. Viszont abban igazad van, hogy a fekete köröm jól néz ki. Szerintem is, de csak akkor, ha lányon van. A fiúkon (metálosokon is) undorító és nagyon gáz. És amúgy nyugodtan olvasgathatod a helyesírási szótárat, borzalmasan írsz!
az első válaszoló voltam
figyelj! nekünk csajoknak nem nagyon jön be ha egy fiú csajosan viselkedik mint pl.: kifesti a körmét. bár igaz vannak kivételek (nyafogós pláza biccsek) szóval ha ilyen ringyókat akarsz összeszedni nyugodtan csináld! és bukj meg nyelvtanból mert az is kikúrt menő!
na de komolyabbra fordítva a szót: egy fiún undorító a körömlakk. pláne ha hetero. arról meg ne is beszéljünk hogy úgy írsz mint egy pláza ripacs aki épp most jött ki a szoliból! szóval ha van csöpp eszed hallgatsz anyádra,apádra és nem buksz meg nyelvtanból! okés? köszi! ha ezt elfogadod sokat teszel az emberiség jövőéért.
13 lány
Nem igaz, hogy ennyire képtelenek vagytok eltekinteni a szubjektivitástól.
Neked, kedves kérdező pedig csak annyit tudok tanácsolni, hogy szegd meg szüleid kívánságát ha igazán ki szeretnéd festeni, mert nem fogják neked sosem megengedni, csak ha "rászoktatod" őket.
ha meleg v vagy emos akkor nyugodtan:D
(egy ismerősöm mind2 ma verték elXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!