Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felnyírt haj hatodikosnak?

Felnyírt haj hatodikosnak?

Figyelt kérdés

Lányom szeretné hátul felnyíratni a haját, minta nélkül.Hosszú haja van csak összefogva látszana.6. osztályos.

Kicsit idegenkedek tőle.

Bár a kozmetikust is korainak tartottam, mégis egy éve mikor észrevettem, hogy csípkedi magának a szemöldökét, elvittem és viszem is rendszeresen.

Nem tartom maga vaskalaposnak vagy maradinak mégis ez a felnyíratás kérdéses bennem.

Ti mit tennétek?

2018. febr. 19. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fodrászom lányának, asszem harmadikos volt, amikor felnyírta a haját a fodrászom. Egy nagyon aranyos kislány, már meg is unta mostanra, de senki nem gondolt róla semmi rosszat, hiszen csak haj. Ha a kislányod rövidre szeretné nyiratni a haját, azt is megengednéd, nem?

Azért azt mindenképp tudasd vele, hogy néz ki az ilyen frizura, amikor növeszted vissza, plusz, hogy SOKKAL kevesebb haja lesz, pl. semmi nem lesz, ha összefogja egy copfba, mivel kiesik az a rengeteg haj alulról. Van olyan barátnőm, akinek ez megváltás, mert rengeteg haja van persze...

2018. febr. 19. 20:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Persze beszélgettünk róla milyen lesz.

Most két hetedikes barátnőjének ilyen a haja, az egyik mintával a másik anélkül.Biztos ezért akarja most.

Mondtam neki, hogy ha megunja évekbe telik visszanöveszteni de most ez sem érdekli annyira szeretné.

2018. febr. 20. 08:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor csinálja. Jobb a lelkének azt átélni, hogy megengeded neki, mint hogy pl. két év múlva azt mondja, hogy látja, a barátnőnek milyen rossz visszanöveszteni, köszi, hogy nem engedted. Nem is baj, meg visszanő az hamar. Én biztosan engedném neki. :)
2018. febr. 20. 11:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem csinálnék páva gyereket a fiamból
2018. febr. 20. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Jajj elírtam

Lánynak

Nem kéne Májli szájrusz (direkt írtam így) utánozni

Két nyakleves és helyre jön az eszr

2018. febr. 20. 14:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Utolsó azért haj miatt nem hiszem, hogy ütni kéne...

Amúgy megoldódott, jó kis frizurát vágott neki a fodrász felnyírás nélkül.Egy időre megoldódott, nem tudom később előjön e nála majd.

2018. márc. 6. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!