Felnyírt haj hatodikosnak?
Lányom szeretné hátul felnyíratni a haját, minta nélkül.Hosszú haja van csak összefogva látszana.6. osztályos.
Kicsit idegenkedek tőle.
Bár a kozmetikust is korainak tartottam, mégis egy éve mikor észrevettem, hogy csípkedi magának a szemöldökét, elvittem és viszem is rendszeresen.
Nem tartom maga vaskalaposnak vagy maradinak mégis ez a felnyíratás kérdéses bennem.
Ti mit tennétek?
A haj visszanő szóval kárt nem okozna.
Mégis korainak tartom, meg nyilván a menőség/kitűnni vágyás hajtja, engem szülőként ez zavarna leginkább. De egyébként inkább tinikorban próbálja ki az extrém frizurákat mert felnőttként a többség már nem teheti meg.
Az iskolában engedik?
A lányoméknál az ilyen haj nem megengedett
Igen engedik.
Sokaknak van ilyen haja.
Egyik osztálytársa ki van szőkítve...mondjuk sz szörnyű.
Ezt engedném. A szőkítést nem.
A haj visszanő, de ha a szerkezetét roncsolja, az sokkal tovább tart, míg helyrejön.
Ezt még engedném, hisz visszanő. De fokozottan figyelnék rá, mert ezek a változtatások sokszor egymást követik és úgy elcsúfítják magukat a tinik....
Sok helyes lány csinál magából olyan külsejűt hogy nem tudom eldönteni fiú vagy lány.
(full véletlen futottam bele neten pár tizenéves divatbloggerbe, félelmetes....nezd meg pl. Para Kim,
egy szép kiscsaj de kreált magából egy hím-nő szörnyet. Meg fiam sulijában is jópár csaj olyan hogy percekig találgatom vajon fiú vagy lány lehet. És mindez a feltűnni vágyás miatt, hát bejött.. )
6os nem tudom van e gyereked de a mostani hatodikos gyerekek már nem néznek mesét.Nagyon fejlettek.
A lányom 163cm 63kg.Mint egy felnőtt úgy néz ki.Természetesen az esze-lelke gyerek.De nem olyan gyerek mint ezelőtt 40 évvel volt gyerek egy hatodikos.
A kozmetika meg...inkább elviszem, minthogy elcsúfítsa magát.Mitől jobb ha titokban csinálja?
Nagyon nyitott felém, nem rossz gyerek, mindent elmond.Nem csavarog.Egy-két évvel idősebbekkel barátkozik, de csak suliban, délután csak velünk van itthon.
Én is felborotváltam a hajam hetedikben, anya nem tudott róla.
Mindenesetre köszi a válaszokat.Pár nap múlva megyünk fodrászhoz addig még meggondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!