Miért csinálja ezt az anyám? Már sirtam is mert. Lent
Figyelt kérdés
Az van hogy anya mindenemet oda ad a testvérének a lányának a lányának. Nagyon megtetszett a kirakatban egy topp bugyi is volt hozzá. Rá 2 hétrá már oda adta annak a lánynak. Meg volt egy Macika amit nagyon szerettem mert a tesokámtól kaptam azzal aludtam mikor kicsi voltam és egy napon kerestem mondom anya nem tudod hol a macikám mondja azt már oda adtam az xy-nak nagyon ideges voltam mert utálom azt a családot és mindenemet oda adogat neki ez csak a nagyobbak voltak amiket leirtam de száz hogy mást is mert volt egy csomo polom (rövidújjú) és csak 1 vagy 2 maradt. miért csinálja ezt?2010. jún. 6. 18:13
11/20 A kérdező kommentje:
anya azt mondja azért adja oda merrt majd bele nő de nekem meg még jó :'(
2010. jún. 6. 18:29
12/20 anonim válasza:
éss?? Figyelj ha tényleg ilyen jól élnek szerintem van 1000 játéka és a te macidat lesz_rja. SZERINTEM
13/20 A kérdező kommentje:
igen valószinüleg. Meg van egy agyilag sérült unokatestvérem és az meg nem akad le rolam gyomkodják a 20 000 ft telefonomat amiből 10000 sporolt volt ááá már mind1 nekem
2010. jún. 6. 18:31
14/20 A kérdező kommentje:
megbeszéltük és nem ad oda ezentúl semmit nekik mert mondtam neki hogy majd én tudom hogy kinek mit szeretnék odaadni és azt mondta sajnálja
2010. jún. 6. 19:25
15/20 anonim válasza:
Na látod! A legtöbb emberrel nyugodtan szinte mindent meg lehet beszélni. Mondjuk nekem eleve fura, hogy ez hogy merült fel benne. Érted, hogy ha szegények nagyon, akkor még megértem, de így? Nem értem...
f/20
16/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy némi kedvességért (anyagi) segítséget vár és azért adja oda a cuccaidat? Sajnálom ha csúnyának hangzik a feltételezés.
17/20 anonim válasza:
mond meg anyukádnak, hoyg ami a tied az a tied, és a tudtod és beleegyezésed nélkül ne dobja ki, ne osztogassa el a cuccaid, és gondoljon bele, mit szólna, ha a cuccait elosztogatnád barátnőid anyukáinak
18/20 A kérdező kommentje:
egyátalán nem esett rosszul teljes mértékben igazad van lehetséges de szerintem nem. Igaz nem élünk jól de nem nélkülözünk szóval nem kér érte pénzt se anyagi támogatást. hanem lehet hogy anyira szeretik egymást hogy igy akarta ezt kifejezni de anya azt mondta hogy az a topp nem volt már nekem jó nem tudom mert régen volt rajta. De akkor sem. És köszönöm a válaszokat sokat segitettetek
2010. jún. 7. 13:30
19/20 anonim válasza:
Milyen érdekes ez a hangváltás! Gyorsan felmöttél, hogy ilyen jól válaszolj (kedves Anyuka?).-végül is mindegy-
A szeretetet nem úgy kell megosztani viszonozni, kiárasztani, hogy mások dolgait odaadogatjuk!
Ami van a szívünkben, azt kell adni, a többi elvész, elrongyolódik, megkopik.
Ami nekem kedves, az lehet, hogy másnál a kukában köt ki egy köszi után...akkor meg mire jó ez?
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen ez igaz mert az eggyik válaszolonak igaza van hogy 1000 játéka van. Szóval köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 10. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!