Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt az anyám?...

Miért csinálja ezt az anyám? Már sirtam is mert. Lent

Figyelt kérdés
Az van hogy anya mindenemet oda ad a testvérének a lányának a lányának. Nagyon megtetszett a kirakatban egy topp bugyi is volt hozzá. Rá 2 hétrá már oda adta annak a lánynak. Meg volt egy Macika amit nagyon szerettem mert a tesokámtól kaptam azzal aludtam mikor kicsi voltam és egy napon kerestem mondom anya nem tudod hol a macikám mondja azt már oda adtam az xy-nak nagyon ideges voltam mert utálom azt a családot és mindenemet oda adogat neki ez csak a nagyobbak voltak amiket leirtam de száz hogy mást is mert volt egy csomo polom (rövidújjú) és csak 1 vagy 2 maradt. miért csinálja ezt?
2010. jún. 6. 18:13
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
a hibákért ne haragudjatok csak most is itt vannak és már sirok
2010. jún. 6. 18:15
 2/20 anonim ***** válasza:
Hányéves vagy ?? :)
2010. jún. 6. 18:16
 3/20 A kérdező kommentje:
13
2010. jún. 6. 18:17
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Valszeg szegények és azért ad nekik mindent.
2010. jún. 6. 18:18
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Szerintem állj a sarkadra, menj oda anyukádhoz és tisztázd vele, hogy nem szeretnéd odaadni a szeretett dolgaid másnak, különösen nekik nem. Kérd meg, hogy tartsa tiszteletben a magán dolgaid, és ne pakoljon és ajándékozzon dolgokat a beleegyezésed nélkül. Ez igen, ennyire egyszerű. Tisztázd a határokat, de ne kiabálva és vádaskodva, csak őszintén és egyenesen mondd el, mennyire bánt ez téged, és kérd meg, hogy ne tegye. L27
2010. jún. 6. 18:19
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
előző vok. én 12 és sajnos ismerős a szitu. Csak nekem a nagyanyám ilyen. Én megmondtam neki, hogy ne adogassa már oda x-y nak a ruháimat. ( azt nemmondom , hogy szépen .. :D) Meghallgatott azóta ami már nemkell elteszi az 5 éves unokahugomnak. Neked van hugod, unakohugod?? Mondd meg hogy inkább neki aggya DE CSAK AKKOR HA NEKED MÁR NEM KELL !!
2010. jún. 6. 18:21
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.Nem szegények 12 lovuk van szoval jobban élnek mint mi ezerszer...

ezt majd megbeszélem vele.

Mert nagyon bánt hogy már nincs az a macikám meg :'(

2010. jún. 6. 18:23
 8/20 anonim ***** válasza:
50%
jah én a hejedbe megmondanám annak a csajnak hogy aggya vissza a macim mert kötődök hozzá
2010. jún. 6. 18:24
 9/20 A kérdező kommentje:
nincs senki unokahugom de érted jók nekem azok a ruhák és ugy adja oda :@
2010. jún. 6. 18:25
 10/20 A kérdező kommentje:
nem lehet mert 5 éves vagy 4
2010. jún. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!