Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek 18 éves...

Szülők! Elengednétek 18 éves lányotokat a 24 éves barátjával Németországba pár napra?

Figyelt kérdés
A lány megbízható, soha nem jött még haza részegen, soha nem kellett még sehova érte menni, mert öntudatlan állapotban vergődött valahol. Most érettségizik, és utána szeretnének menni. 3 hónapja vannak együtt. A fiú ott élt 6 évig, tehát nyelvi nehézségeik nem lennének.
2010. jún. 6. 10:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. Személyiét? és abból ugyan mit tudok meg? ha emberkereskedő, akkor lehet hamis személyije...komolyan kérdeztem egyébként, hogy szerinted mit tudok meg belőle, szóval, ha erre tévedsz, válaszolj kérlek:)
2010. jún. 6. 15:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Persze!

18 éves!! igen,én elengedném!

De mindenképpen beszélj vele minden nap telefonon!

2010. jún. 6. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

Persze, én elengedném 18 éves lány tud magára vigyázni

főleg az Érettségi után megérdemli a pihenést és a "szabadságot"

2010. jún. 6. 19:19
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
mondjuk a nevét:D komolyan... ha az én lányomat akarná valaki elhívni 3 hónap után külföldre, minden gyanú fennállna. Mondjuk a szitu elég idiótán jönne ki elkérni a személyiét, de pl ha rossz szándékai lennének, kétlem hogy igazi nevét használná. Mint mondtam én csak javaslom:) nem ez lenne az első ilyen bűntény a világtörténelemben...
2010. jún. 6. 20:57
 15/21 A kérdező kommentje:
a lányom azt mondja, hogy már látta a személyiét, és minden stimmelt:) egyébként még a nagyszüleivel is találkozott...csak nem mutat be minden potenciális szervdonort a nagyszüleinek, nem?
2010. jún. 6. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Ne legyetek mar hulyek, mi van akkor, ha el akar menni a lany a baratjaval nemetorszagba? Foleg, ha megbizhato a hattere? Nem akarjatok inkabb muanyag burokban tartani a gyerekeiteket, elvegre is barmikor belelegezhetnek valami halalos virust egyetlen egy levegovetellel!!
2010. jún. 7. 00:15
 17/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem.
2010. jún. 7. 09:27
 18/21 anonim ***** válasza:
38%
Nagykorú, tisztességes és szerelmes. Rövid ideje vannak együtt ez tény, de miért ne mehetnének el ettől? Ha a barátaival menne, akkor is lehet, hogy történne vele valami sőt, ha veled menne is meg lenne rá az esély ugyanúgy. De ha felelősségteljes meg nem is kicsi már, tud magára vigyázni. Szerintem nem kérdéses, hogy elengedd e, vagyis inkább tanácsold neki, hogy elmenjen e vagy sem.
2010. jún. 7. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

el

sőt ha 18 elmúlt elvileg az egedélyed sem kell hozzá

neki kell eldöntenie

2010. jún. 7. 11:41
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én elengedném pláne ha szerelmes:)

Mikor én 16 éves voltam.Akkor elszöktem a balatonra az párommal,pedig még csak két hónapja ismertük egymást.Tisztába voltam vele,hogy anya nem fog elengedni így egyértelmű volt,hogy ha menni akarok valamit ki kell találni.Azt hazudtam,hogy barátnőmnél leszek a hétvégén.

Persze kiderült,de nem bántam meg.1 évre rá már két hétre mentünk párommal a balatonra sátorozni.És anyukám nyár elejétől kérdezgette,hogy hova fogunk menni nyaralni meg mikor?Apukámmal beszélgettem erről mert megvoltam lepődve,hogy mi történt anyával,hogy ilyen engedékeny lett.Az mondta apa,hogy megértette anyával,hogy ha nem enged el és tiltani,fog akkor ugyanúgy el fogok szökni,és ez anyának a legrosszabb mert idegeskedhet majd merre vagyok mikor jövök stb...

Persze félti az ember a gyerekét de 18évesen már szerintem nyugodtan elengedheted.:)

2010. jún. 7. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!