Szülők! Elengednétek 18 éves lányotokat a 24 éves barátjával Németországba pár napra?
Persze!
18 éves!! igen,én elengedném!
De mindenképpen beszélj vele minden nap telefonon!
Persze, én elengedném 18 éves lány tud magára vigyázni
főleg az Érettségi után megérdemli a pihenést és a "szabadságot"
el
sőt ha 18 elmúlt elvileg az egedélyed sem kell hozzá
neki kell eldöntenie
Szia!
Én elengedném pláne ha szerelmes:)
Mikor én 16 éves voltam.Akkor elszöktem a balatonra az párommal,pedig még csak két hónapja ismertük egymást.Tisztába voltam vele,hogy anya nem fog elengedni így egyértelmű volt,hogy ha menni akarok valamit ki kell találni.Azt hazudtam,hogy barátnőmnél leszek a hétvégén.
Persze kiderült,de nem bántam meg.1 évre rá már két hétre mentünk párommal a balatonra sátorozni.És anyukám nyár elejétől kérdezgette,hogy hova fogunk menni nyaralni meg mikor?Apukámmal beszélgettem erről mert megvoltam lepődve,hogy mi történt anyával,hogy ilyen engedékeny lett.Az mondta apa,hogy megértette anyával,hogy ha nem enged el és tiltani,fog akkor ugyanúgy el fogok szökni,és ez anyának a legrosszabb mert idegeskedhet majd merre vagyok mikor jövök stb...
Persze félti az ember a gyerekét de 18évesen már szerintem nyugodtan elengedheted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!