Kezdek "felnőttebb" lenni?
Eddig ha tesóm beszólt,mindig visszaszóltam neki,odacsaptam,nekimentem!
De ha most beszól,mintha nem is mondott volna semmit,nem figyelek rá,csak mosolygok rajta!
Ez azt jelenti hogy kezdek felnőtté válni,és érettebb vagyok?
15L
Hát inkább kiléptél a gyerekes korszakodból,talán :)
Vagy most tényleg mindenkinél okosabbnak hiszed magad és ezért.
Reméljük ez így is marad és majd kezdesz (MÉG NEM MOST) felnőni,szépen lassan,miért kell ezt sietetni?
15 éves vagy!ÉLD AZ ÉLETET kedvesem,ne akar ily gyorsan felnőni.
nem tagadom hogy nem írok rosszul=nem tagadom hogy jól írok
nem írsz jól fiam.
Képes voltál egy kérdést azért kiírni, hogy nézegethesd a sok-sok: Igen, kezdesz felnőni jellegű választ? Gratulálok. Dehogy vagy te érettebb.
Amúgy meg hidd el, hogy a problémák a korral csak szaporodni fognak. Felnőni nem jó, a 15-16-17 éves kor, amiben mi benne vagyunk, pont ideális (se kicsi, se nagy, buli, szórakozás és - egyelőre - NO érettségi!). Mellesleg nekem is most van az a korszakom, mikor megpróbálok mindig mindenkinél okosabb lenni, és "felnőttesen" túllépni a dolgokon, nem leszólni akartalak, de ez az egész nem jelent semmit.
sajnos igaza van az utolsónak:)
nem sokat jelent...de azért még ér vmit, hisz kezdesz lálátni a dolgokra:D
Nem sértésnek szántam, sry. Most nem voltam kíméletes :)
Csak jobban megértelek, mint a felnőttek, és véleményt írtam.
15/f
jól van most már száljatok le rolam mióta ide irtam azóta minden modatomban találtok hibát.és a válaszra válaszolva megint: szerintem nincs igaza annak aki azt irta hogy nem kezdesz felnött lenni igenis kezdesz ez nagy haladás már. De erre egy kérdést irni tényleg hülyeség.
bocsika
kit érdekel, hogy hogy veritek szét egymást?
te fogod megoldani a problémádat, nem pedig mi
felnőttebb???
15 évesen...áh hagyd rá nem ér annyit az egész:P
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!