Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja néha ezt az...

Miért csinálja néha ezt az anyukám? (szeretem nagyon)

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagyon jó lány 13 évesen mindig csunyán és flegmán beszélek az anyukámmal (hát azért nem mindig de egy héten 4-szer kb) és anya olyankor mindig megver volt olyan hogy vérzett az orrom ugy persze nem csak engem üt az anyukám hanem barátnőmet isaz ővé meg mindegyik barátmőmet. de nekem ez már nagyon rosszul esik hogy akármi van megtép meg ilyenek akár még egy üzletbe vagy egy boltba is. Barátnőimnek azzal panaszkodik hogy nem tartok rendet a szobámban meg stb...(ez igaz is) De az imént olvasom hogy egy gyereket megütni tilos. akkor most hol járunk? meg nagyon sokszor csinál velem olyat ami nem esik jól nem verésre gondolok

hanem pl: múltkor mondja menjünk be a városba én azt hittem azért akarja hogy ketten legyünk utánna meg kiderült hogy a testvérét várta hogy majd elbeszélgetnek. Persze én le voltam sz*rva mikor mondtam neki este kaptam egy pofont mint mindig ha vaami van

de nagyon SZERETEM mert jó anya de miért csinálja ezt??

2010. jún. 5. 15:17
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

hát igen, neked is engedned kellene, de úgy vélem, hogy anyukádnak messze nem lenne szabad ilyeneket tennie.am 1-2 pofon még tényleg nem lenne világvége. talán próbáld megértetni vele, h lehet veled beszélni, ha probléma van.

sztem maradj ilyen kedves lány, mint amilyen most vagy (az annyira "szemét" lányok, mint amilyennek lefested magad, nem írnak ilyen szöveget :) és a flegatikus stílusod is talán csak vmiféle ellenállást fejez ki anyukád agresszivitása miatt. :\

2010. jún. 12. 11:43
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

hát igen most már megbeszéljük a dolgokat ahelyett hogy megütne. Néha kiabál de már nem annyira

Köszönöm a válaszokat

2010. jún. 12. 11:53
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia...velem úgy volt, hogy fenyegetett. Megütött és utána meg simogat, mert bánja. B*meg akkor ne üss meg... -.-"

Addig csinálta, amig vissza nem pofoztam. Megérdemelte ő is. Sosem kaptam tőlük szeretetet, de elvárásaik voltak.

Próbáljatok beszélni, hátha segít, de szerintem nem fogja meghallani a mondanivalódat, és kapsz még két pofont meg egy hasbarúgást...

2010. jún. 12. 15:20
 24/25 A kérdező kommentje:

Ködzi utólsó.

Annyira nem vészes hogy ne halgatna meg.

Nagyon sajnálom hogy át kelledt ezt neked élni.

Engem is mindi utánna simogat.

De te vissza pofoztál?? :O

Engem meg is ölnének.

2010. jún. 12. 15:29
 25/25 A kérdező kommentje:
*Köszi akart lenni bocsi
2010. jún. 12. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!