Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja néha ezt az...

Miért csinálja néha ezt az anyukám? (szeretem nagyon)

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagyon jó lány 13 évesen mindig csunyán és flegmán beszélek az anyukámmal (hát azért nem mindig de egy héten 4-szer kb) és anya olyankor mindig megver volt olyan hogy vérzett az orrom ugy persze nem csak engem üt az anyukám hanem barátnőmet isaz ővé meg mindegyik barátmőmet. de nekem ez már nagyon rosszul esik hogy akármi van megtép meg ilyenek akár még egy üzletbe vagy egy boltba is. Barátnőimnek azzal panaszkodik hogy nem tartok rendet a szobámban meg stb...(ez igaz is) De az imént olvasom hogy egy gyereket megütni tilos. akkor most hol járunk? meg nagyon sokszor csinál velem olyat ami nem esik jól nem verésre gondolok

hanem pl: múltkor mondja menjünk be a városba én azt hittem azért akarja hogy ketten legyünk utánna meg kiderült hogy a testvérét várta hogy majd elbeszélgetnek. Persze én le voltam sz*rva mikor mondtam neki este kaptam egy pofont mint mindig ha vaami van

de nagyon SZERETEM mert jó anya de miért csinálja ezt??

2010. jún. 5. 15:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem tudod befogni a szád és tisztességesen beszélni anyáddal. Talán ha visszavennél az arcodból. Ez a ne üssük a gyereket elv baromság, néha igenis belefér.
2010. jún. 5. 15:27
 2/25 anonim ***** válasza:
27%

"De az imént olvasom hogy egy gyereket megütni tilos. akkor most hol járunk? "

Kiscsillag, azthiszem kapnál tőlem is, rád férne.

2010. jún. 5. 15:30
 3/25 A kérdező kommentje:
gondoltam sokan ezt irják de ez már nagyon durva és 7 évenek kezel irtam hogy nem vagyok egy jó lány bevvalom de ez nem jó mert soha nincs egy csajos nap vagy este vagy délután vagy akármi és ez engem bánt
2010. jún. 5. 15:46
 4/25 anonim válasza:
73%
Nem akarok egyikőtök oldalára sem állni,mert végülis mindkettőtöknek igaza van.Édesanyádnak abban,hogy nevel téged,és felkészít az életre.Ha régebben így beszélt valaki a szüleivel az nem úszta meg egy-két pofonnal és megtanulta,hogy mit szabad és mit nem.Mellesleg,ha majd te fölnősz,és a lányod(vagy fiad) így fog beszélni,szerintem neked is rosszul fog esni.Tisztelned kell őt.Ha pedig szereted,ne beszélj vele "flegmán".És az is igaz,hogy szavakkal is meglehetne oldalni a dolgokat,és nem veréssel.Igen,most lelehet engem pontozni,amiért azt mondom,hogy talán meg lehetnepróbálnod viselkedni.De remélem nem azt a választ vártad,hogy neked van igazad teljesen.:)
2010. jún. 5. 16:29
 5/25 anonim válasza:
87%

Előző vagyok.

Próbáljatok több időt eltölteni együtt,és beszélgessetek.Mondd el neki,hogy szereted őt,és nem fogsz ezentúl úgy beszélni vele,biztosan megérti,és enyhít a büntetésen.

2010. jún. 5. 16:31
 6/25 anonim válasza:
93%

Húú.. Hát, még ha néha szemtelen vagy anyuddal, az akkor sem normális dolog, hogy úgy megüt, hogy vérzik az orrod. Nem tudom, hogy ha szóba hoznád ezt a dolgot, akkor hogyan reagálna, de tapintatosan szóba hozhatnád, de te is próbálj megváltozni, kevesebbet szemtelenkedni vagy visszabeszélni, inkább legyél előzékeny, és máris nem lesz olyan vészes :-)

L/14

2010. jún. 5. 16:46
 7/25 anonim válasza:
57%
cigányok vagytok
2010. jún. 5. 18:59
 8/25 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenki válaszát és persze hogy nem vártam hogy nekem van igazam mert persze hogy nem és utólsóelötti köszi szépen. meg mellesleg nem lehet vele sok időt eltölteni mert mindig dolgozik meg ha nem akkor a testvérével lofrál vagy alszik vagy tesoimmal van és ez zavar.

utólsó: dehogy nem is szeretem a cigányokat pff de vannak jók is de nem sürün

2010. jún. 5. 19:49
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

Hát pedig undorító és gusztustalan dolog megütni egy gyereket.Pláne annyira,hogy valóban baja legyen tőle!!!

Egyrészt nem veréssel kell nevelni,másrészt,ha kisdedként jobban odafigyelt volna anyukád rád,és akkor nevelt volna,akkor most nem kéne pofozgatnia.Én nagyon sajnállak,mégha nem is vagy jó gyerek,mert ezzel semmit nem fog elérni,sőt árt vele,mind neked,mind magának.

És ne haragudj,hogy látatlanba ezt írom,de nem tartom jó anyukának,egyrészt mert ver,másrészt mert ahogy te is mondod konkrétan le se sz*r....akkor mitől jó anya???Éppen attól jó anya,egy jó anya,hogy törődik a gyerekével,és szeretetet ad.Én sosem ütném meg a kisfiamat,de ha mégis,elsüllyednék szégyenemben......

2010. jún. 5. 20:48
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem csak abból látszik, hogy rossz anyád van, hogy ver, és így oldja meg a konfliktusaitokat, hanem abból is, hogy te erre szocializálódtál, és eszedbe se jut, hogy ez szülői brutalitásnak minősül. És abból is, hogy iskolázatlan vagy. Édesanyád nem törődik veled, egy önző dög. Nem érdekli, mi lesz veled nagykorodban, csak vele legyél tiszteletre méltó. Sajnálom, hogy ilyen anyukánál kellett felnőnöd, és sosem fogod megtudni, milyen egy igazi gondoskodó anyai szeretet. :( Miért nem mész el panaszt tenni a Gyermekjóléti Szolgálathoz? Jobban tennéd...
2010. jún. 5. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!