Üdv! Mit tudok tenni? Tanácsotokat szeretném kérni! Van egy 15 éves lányom, aki irreálisan érett és jobban kezeli a dolgokat mint egy komoly felnőtt. Ingadozik, és látom, hogy szenved a mindennapokban a korsztályában.
Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag a baráti köre 25-35 év között .2018. jan. 4. 00:23
1/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Gimiben többet voltam a tanáriban, mint az osztályommal, sosem kötött le a kamaszok társasága. 20 évesen mentem férjhez a nálam 11 évvel idősebb páromhoz, akivel 10 év alatt semmi súrlódásunk nem volt, és nem is tűnik úgy, hogy a közeljövőben bármi közénk állhatna. :) Nem kell semmit tenned, csak ne gátold meg abban, hogy azzal töltse a szabadidejét, akivel szeretné.
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, nem találtam a helyem a suliban sem. Külső foglalkozásokra jártam (tánc, zenélés) ahol jól éreztem magam. 14 évesen 18-19 évesekkel barátkoztam, 16 évesen 25-30asokal. Most 26 vagyok, a barátaim továbbra is idősebbek nálam, a férjem 38 éves.
Amennyiben jó társaságban van, és nagyjából ismered a barátait, nincs gond.
Arra viszont figyelhetsz, hogy valószínűleg szexuális értelemben is hamarabb érhet (bár ha komoly lány,akkor védekezni fog), és érezze, hogy ott vagy neki, mehet hozzád tanácsért ha szükségesnek tartja.
3/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Sosem voltak a korosztályomból igazán jó barátnőim, valahogy nem volt közös az érdeklődés. Eleinte nehéz volt, azt hittem velem van baj. Most 23 éves vagyok, a férjem 38. A legjobb barátaim a kollégáim, akik 30-40 évesek.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2018. jan. 4. 10:03
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam emiatt sose voltak igazán barátaim. Mai napig egyedül érzem magam a világban.
A párom 5 évvel idősebb nálam, de senki nem veszi észre a különbséget.
6/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Sosem jöttem ki jól a korosztályommal. Most már felnőttem 26 éves vagyok, a férjem 10 évvel idősebb, a baráti köröm is inkább 30-40 évesekből áll. Van három gyermekem és a legnagyobb gyerekemen is látom hogy korán érő típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!