Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nem értem. Miért bókol egy felnőtt, komoly férfi, ha barátnője van?
Megerősítést vár, hogy más nőnek is kell még, a nők is ugyanezt csinálják.
Ezt csinálja velem egy férfi, bár neki felesége van, jól esik a bókja, de nem veszem komolyan.
Milyen gyakran, miket mond, flört vagy bók?
30/f
Mert kétféle férfi van:
- az egyik hűséges a párjához
- a másik keresi a párja mellett is a lehetőséget
Férfiként a haverok, kollégák, barátok körében körülnézve azt látom, hogy mindkét tábor meglehetősen nagy, gondolom te most éppen a 2. csoportba tartozót fogtad ki.
Az a baj, hogy mi sem nagyon. Legalábbis én nem. Ha kasszás vagy ő meg 3 naponta megdicsér valamiben miközben kenyeret vesz, lehet akár kedvesség is. Példa, gyakoriság azért már többet segítene.
30/f
szerintem ne vedd fel. Tartsd magad annyira, hogy nem reagálsz rá, megköszönöd szépen és elvonulsz. Az ellenkező esetbe is gondolj bele: ha neked lenne párod, és kikezdene egy ismeretlen nővel, neked is sz.rul esne. Keress olyan pasit, aki tisztel téged, és nem csak második lehetőségként tekint rád.
21N
Ugyan mit akarhatna...
Férfi, van párja, bókolgat, talán dugni akar?
"Előfordult már, hogy mosolygott rám," - azannya!
Ebből azért még ne következtess semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!