13éves fiamnak volt fitymaszűkülete kb egy éve műtötték fog ő teljes kapcsolatot teremteni, lesz majd barátnője?
Szia!
Mitől lett kisebb?Az én fiamat is műtötték 6 évesen,de én nem vettem észre,hogy kisebb lett!
Még mindig jobban lehet így kapcsolata,mint szűkülettel!:)
Nagyon gyakori műtéten esett át a fiad, amely sok férfitársát érinti. Ezt lehetne említeni neki. (bár ha jól értem nem őt zavarja a dolog hanem téged).
Nem mellékesen a pénisze nemzőképességileg fontos hosszán nem változtatott a műtét. Bizonyos zavart, feszült, ideges helyzetben minden férfi himvesszője látszólag rövidnek minősíthető ernyedt állapotban, más állapotban pedig nagyobbnak. :)
Szóval ez nem lehet probléma. A műtét után a tipikusan az jelent problémát, hogy megszokja az új helyzetet a fiú, ami a rendkívül érzékeny makkot borító bőr eltávolítása után fennáll. A seb begyógyulását követően is kellemetlen, zavaróan túl érzékennyé téve a makkot. Ez az ami leginkább kellemetlenségek forrása, főleg ebben a korban. De egy max két év alatt azért ez normalizálódni szokott.
Kérdés hogy ki szerint pici a micsoda... Férfiak 99% nincs megelégedve a méretével, de 20-30 év alatt csak elfogadják magukat valahogy.
Mivel a műtétet urulógus orvos végezte, 100%-os biztonsággal jelezte volna a szülőnek, ha egyéb probléma is fenn áll.
Amennyiben a fiú is úgy itéli hogy nem elég nagy, majd 14 vagy inkább 15 éves korban, ha az érdeklődése a szexuálitás felé jobban érni kezd, valami indokkal érdemes esetleg kontrolra elrángatni de csak abban az esetben ha akkor is látszik rajta a lelki trauma megléte. Azért hogy ez a fajta kisebbségi komplexus enyhüljön, megbizonyosodjon affelől, hogy minden rendben van.
Igen, lesz barátnője. És nincs ok az aggodalomra.
Mifasz ez a homokos duma???
Jézusom... MEgjegyzem, ennél alacsonyabb átlagot sose láttam!
No, nekem is volt ilyen műtétem, és hát még hogyne élnék teljes szexuális életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!