Elfogult lennék vagy jól látom a helyzetet?
13 éves kamaszlány édesanyja vagyok.
Nem egy angyal a lányom ez tény,vannak vele problémák mostanság,bár hozzáteszem ez utóbbi egy évben erősödött fel.
A problémám a kővetkező:
Az osztályfőnöke felhivott hogy a lányom nem mehet osztálykirándulásra.
Az okok:
-Dohányzott iskolán kivül,de iskola időben.Többen voltak,akik kilógtak de csak őt látta valaki nem konkrétan az osztályfőnöke
(Ez felmerült már problémaként próbálom/próbáltam kezelni én sem értek vele egyet)
-Az egyik lánnyal vica verza k...ták egymást ezt az osztàlyfőnök is elismerte,tehát mindkèt làny szidta a másikat.
Ő ezután felhivott hogy ez miatt nem mehet kiràndulásra.
Az én gondom:
Kértem az osztályfőnököt hogy hadd beszéljük ezt úgy meg hogy én is beszélek a lánnyal hogy ő miért engedi ezt magának,de a ofő közölte hogy ez abban az esetben lehet ha a lány anyja is jelen van.
Másnap közölte hogy a lány anyja elzárkózik az ilyen fajta beszélgetésektől,ilyenről szó nem lehet.
Tegát a lényeg több gyereknél több probléma merült fel,mégis a lányom kapott büntetést a többiek nem.
Őt egyedül kiközösiti.
(Úgy érzem!)
Az igazgatóhoz szeretnèk illetve fogok fordulni,mert úgy érzem hogy igy nem is tud normális irányba mozdulni a lányom/igy is nehéz vele/mert igazságtalanságot érez.
Erről én nem szóltam a lányomnak ő csak a saját gondolatában azt fejezi ki hogy úgy érzi nem fer vele az ofő.
Minden választ köszönök ki mit gondol erről,én látom rosszul?
Kedves utolsó a lányom miert is kur...kodott???A K...szót használta,tisztában vagy a jelentésével???tudod mit jelent a k. szót használni és kur...lkodni???
Majd meglátjuk mi lesz belőle,de számomra öröm hogy ennyi jós is van itt.
A másik
Elképesztő!!!Nem is ismernek de tudják hogy rossz anya vagyok.Legyen!De számomra ez no comment!
Végezetül köszönöm még egyszer mindenki válaszát.
Kielégitő volt!
Hasonlókat én is csináltam 13 évesen, mondjuk nem lógtam iskolából, hanem tesómtól csórtam cigit, meg nem ennyire feltűnően csesztettük egymást egyik akkori haverommal... :"D Kicsit rosszalkodott, nem gondolom,hogy olyan nagy bűnt követett volna el, ennél sokkal cifrábbakat csináltak mindig is az osztálytársaim, mégis mindenki elnézi, még most gimiben is, és elvileg a nemtommilyen legjobb vidéki gimibe járok...
Én a helyedben megmondanám neki, hogy ha már így alakult, fogadja el, illetve ha vmi rosszat csinál (és itt nem kell borzasztó dolgokra gondolni) annak általában van következménye. A lógásért pedig rászólnék, mert az nem érdekel, hogy az osztálytársaival mit beszél, lehet, hogy másnap kibékülnek, de iskolaidőben az órán a helye!!! Dohányzás kapcsán meg beszélgeténk vele, és figyelnék, nem-e alakul ki nála szokásként. Mert ha rászokik valaki, akkor vannak bajok.
Nem tudom mit képzelnek magukról ezek a tanárok... Igazgatónak szólj mindenképp, meséld el a többi szülőnek is a történteket. Még jó, hogy a gyereked véded! Aki itt ezen kiakad az nem normális és ha szülő akkor annak borzasztó lehet..
biztos nincs gyereke a tanárnéninek egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!